Naar hoofdinhoud
icon nedgraphics nedinfra suite

NedGraphics

NedInfra Stijlenset

Vanaf €21,67 p/m

Met NedInfra Stijlenset presenteert u Autodesk Civil 3D objecten, zoals alignementen, dwars- en lengteprofielen en (weg)ontwerpmodellen snel en correct binnen uw tekening. In samenwerking met een groot aantal NedInfra gebruikers is deze uitgebreide stijlenset ontwikkeld, conform de NLCS. NedInfra Stijlenset koppelt ontwerpen en tekeningen op een slimme manier, zodat u uw productiviteit aanzienlijk verhoogt.

Type licentie
p/m
Looptijd
Beste prijs
p/m

Log in om NedInfra Stijlenset toe te voegen aan uw contract.

Productbeschrijving NedInfra Stijlenset

nedinfra-1280.jpg

Kenmerken NedInfra Stijlenset

  • Gebaseerd op Autodesk Civil 3D
  • Ontwerp optimale door snelle en correcte objecten presentatie
  • Conform NLCS
  • Bundeling van jarenlange civieltechnische ervaring
  • Eenvoud, korte leercurve

Abonnementslicentie en Support

NedInfra Stijlenset wordt geleverd als abonnement, waarbij u tegen een gereduceerd tarief profiteert van de vele voordelen en nieuwste updates van deze oplossing. Met het oog op de beste resultaten, bieden we u gratis Cadac Support. 

Op deze manier blijft u nooit met uw vragen zitten. Onze consultants staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en advies te geven via het gebruiksvriendelijke support-platform op Mijn Cadac.

Contact opnemen

 

Totaal €260,- Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld