Naar hoofdinhoud
icon nedgraphics nedinfra suite

NedGraphics

NedInfra Ontwerp

Vanaf €99,58 p/m

NedInfra Ontwerp sluit uitstekend aan op de werkzaamheden die plaatsvinden op een civieltechnische tekenkamer. De oplossing bestaat uit allerlei vakgerichte 3D tools, waarmee de productiviteit en efficiëntie van de werkzaamheden van de civieltechnisch ontwerper wordt geoptimaliseerd. NedInfra Ontwerp bevat ontwerpfunctionaliteiten waarmee het civieltechnisch werk volledig gedimensioneerd en uitgewerkt wordt. Op basis van een as kunt u snel en gemakkelijk een volledig ontwerp maken. NedInfra Ontwerp is eenvoudig in te zetten en te gebruiken in elke civieltechnische organisatie.

Type licentie
p/m
p/m
Looptijd
Beste prijs
p/m

Log in om NedInfra Ontwerp toe te voegen aan uw contract.

Productbeschrijving NedInfra Ontwerp

Parametrisch dwarsprofielen tekenen

Met behulp van NedInfra Ontwerp tekent u parametrisch ontwerpdwarsprofielen conform NOA en Handboek wegontwerp. Deze ontwerpdwarsprofielen worden gemaakt voor zowel de aardebaan als voor kunstwerken (viaducten en tunnels).

De parametrisch gedefinieerde dwarsprofielen kunnen langs een alignement “gesweept” worden, zodanig dat meteen een wegmodel ontstaat. Visualiseren van uw wegmodel in een vroeg stadium van het ontwerpproces is hiermee wel zeer eenvoudig geworden.

Kaartbladen maken

NedInfra Ontwerp vult Autodesk Civil 3D aan met extra functionaliteit voor het samenstellen van tekeningen. Maximale flexibiliteit en zeer slimme functies op het gebied van kaartbladindeling zijn de sleutelwoorden. U verdeelt uw beheersgebied, gemeente, provincie of project snel en effectief in tekenbladen. Het plotten van een tekening of kaart, als resultaat van uw teken- en ontwerpactiviteiten of landmeetkundig inwinningsproces, geschiedt op basis van het binnen uw organisatie gebruikte afsprakenstelsel.

Ontwerpen van wegalignementen

Met Autodesk Civil 3D kan een alignement van een weg worden ontworpen met behulp van de tangentenmethode en de elementenmethode. De Nederlandse ontwerpmethodiek voor alignementen is gebaseerd op de elementen methode. Met NedInfra Ontwerp wordt deze elementenmethode uitgebreid met een aantal functies die niet standaard in Autodesk Civil 3D aanwezig zijn.

NedInfra Ontwerp biedt functionaliteit voor het ontwerpen van elementen (rechtstanden, cirkels en klotoïden) ten behoeve van het horizontale en verticale alignement.

Kenmerken NedInfra Ontwerp

  • Gebaseerd op Autodesk Civil 3D
  • Marktconforme symbolen, stijlen en standaarden
  • Bundeling van jarenlange civieltechnische ervaring
  • Eenvoud, korte leercurve
  • Nederlandstalige interface

Abonnementslicentie en Support

De software wordt geleverd als abonnement (termijn gebonden licentie), waarbij u tegen een gereduceerd tarief profiteert van de vele voordelen van deze oplossing, tussentijdse updates met nieuwe ontwikkelingen ontvangt en u ondersteuning krijgt via onze Support afdeling.

Totaal €1.195,- Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld