NedGraphics Web Data Manager

Web Charting en online databeheer

Vraag een demo aan

Ophalen, visualiseren en onderhouden van (statische) luchtvaartgegevens

De smartGlobe Web Data Manager is een webapplicatie voor het ophalen, visualiseren en onderhouden van (statische) luchtvaartgegevens. De smartGlobe Web Data Manager-applicatie is een webapplicatie die is gebaseerd op de Oracle XML Development Kit (XDK) en Adobe Simple Vector Graphics (SVG).

Statische gegevens die zijn opgeslagen in een (ruimtelijke) Oracle-database, kunnen worden opgehaald in de vorm van een HTML-pagina met ingebedde SVG-afbeeldingen. Web Data Manager draait in een standaard Internet Explorer-browser met de gratis plug-in voor Adobe SVG.

Lees meer

We hebben veel ervaring in de luchtvaartmarkt en die neemt alleen maar toe dankzij een groeiend aantal actieve contracten met luchtvaartorganisaties, landen en partnerbedrijven.

Andrew Briggs Services Manager - Aviation - NedGraphics Andrew Briggs

De belangrijkste voordelen

USP Ophalen van statische gegevens uit de database

Ophalen van statische gegevens uit de database

Met deze technologie maakt Web Data Manager het voor u mogelijk om statische gegevens uit de database op te halen

USP Ruimtelijke filters gebruiken

Ruimtelijke filters gebruiken

Voor het weergeven van opgehaalde gegevens in de vorm van een tabel, lijst of kaart.

USP In de cloud

In de cloud

Web Data Manager draait in een standaard Internet Explorer-browser.

MapTrans.jpg

Hydro-/topografische gegevenstransformatie

MapTrans stelt smartGlobe-gebruikers in staat om 'niet-geprojecteerde' vectorbestanden te importeren en automatisch te converteren. Een ‘niet-geprojecteerd’ bestand houdt in dat de lengte- en breedtegraadwaarden van een punt of lijn slechts zijn opgeslagen in een cartesiaans systeem. Met andere woorden: de breedtegraadwaarden worden geplot op de Y-as en de lengtegraadwaarden op de X-as.

Uit veel geografische informatiesystemen (GIS) kunnen afbeeldingen van een dergelijk 'niet-geprojecteerd' bestand worden geëxporteerd. Het maken van dit soort niet-geprojecteerde vectorbestanden heeft als voordeel dat ze oneindig kunnen worden hergebruikt op kaarten van verschillende projecties, schaalindelingen en formaten.

Los verkrijgbaar of in een voordelige suite

NedGraphics Aviation Solutions levert aeronautical charting solutions en training van wereldklasse. Wij leveren een scala aan 'Off the Shelf'-producten die zich in de praktijk hebben bewezen en die worden gebruikt door meer dan zestien landen en organisaties verspreid over de wereld.

Wilt u een persoonlijk advies of meer informatie?

Stel een vraag Maak een afspraak

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?