NTT Data PANADES

De software voor het ontwerpen van vluchtprocedures

Stel een vraag

Het procedure ontwerp gereedschap

PANADES was ontworpen en ontwikkeld door NTT Data om specifiek te voldoen aan de ICAO PBN standaarden en PANS-OPS ICAO Doc 8168 criteria. PANADES bevat een hoog niveau van automatisering die de procedure ontwerper in staat stelt om verschillende “wat als” scenario’s uit te werken. 

PANADES is een software pakket voor het ontwerpen van vluchtprocedures. Het bevat een innovatieve gebruikersinterface en een hoge vorm van automatisering om de gebruiker te helpen met het ontwerpproces.

Lees meer

PANADES zorgt door het hoge automatiseringsniveau voor verlaging van de werkdruk

Andrew Briggs Services Manager - Aviation - NedGraphics Andrew Briggs

Voordelen PANADES

USP Hoog automatiseringsniveau

Hoog automatiseringsniveau

Beschermde gebieden zijn met 1 druk op de knop getekend. Met 1 handeling zijn de obstakels geanalyseerd voor alle fases van de vlucht. Pas gebieden gemakkelijk aan met behulp van de muis.

USP Gebruikersvriendelijke gebruiksinterface

Gebruikersvriendelijke gebruiksinterface

Compleet ontwerp van initial tot missed vluchtfase in 1 scherm. Een ARINC 424 met tabbladen voor de verschillende keuzeopties voor RNAV procedures.

USP Een gebruikersvriendelijk stuk gereedschap voor Procedure Design

Een gebruikersvriendelijk stuk gereedschap voor Procedure Design

Vang en plak van handige informatie van de ontwerpgeometrie. Toon de afstandslijn voor vertrek en gemiste landing berekening.

Wilt u persoonlijk advies of meer informatie?

Ask a question Make an appointment

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?