Orbit GT Panoviewer

Toegang tot alle formaten panoramabeelden

Stel een vraag

Integratie met NedGraphics applicaties

De Orbit GT Panoviewer biedt u de mogelijkheid om, dataleverancier onafhankelijk, verschillende formaten van panormabeelden te presenteren en in de beelden te meten. 

Orbit's Panoviewer kan geïntegreerd worden gebruikt in diverse NedGraphics applicaties waaronder NedBrowser. 

Lees meer

Steeds meer organisaties benutten het voordeel van het gebruik van panoramabeelden. In diverse werkprocessen bewijzen deze beelden hun toegevoegde waarde. 

De kenmerken van Orbit's Panoviewer

USP Geïntegreerde functionaliteit

Geïntegreerde functionaliteit

Panoramabeelden kunnen rechtstreeks vanuit de NedGraphics applicatie worden opgeroepen. Vervolgens kan uw eigen kaartmateriaal (geometrie) in het panoramabeeld worden getoond. Tevens kunnen metingen in het panoramabeeld worden verwerkt. 

USP Efficiëntie, tijdwinst en gebruikerscomfort

Efficiëntie, tijdwinst en gebruikerscomfort

Een ieder heeft zo zijn eigen redenen om gebruik te maken van panoramafoto’s. Eén ding hebben ze allemaal gemeen: het is voor hen hier langer noodzakelijk daadwerkelijk naar buiten te gaan om de plek te inspecteren. Je kan gewoon van achter je bureau bekijken hoe de specifieke locatie eruit ziet. 

USP Vrije keus in leverancier

Vrije keus in leverancier

Met de Panoviewer is er de mogelijkheid om jaarlijks voor een ander leverancier te kiezen. Orbit’s Panoviewer kan namelijk overweg met alle type panoramabeelden. Hierbij wordt tevens de opgebouwde historie bewaard. 

panoviewer.png

Koppeling met NedGraphics oplossingen

NedGraphics levert voor NedBrowser een Orbit GT Panoviewer koppeling. Met deze koppeling wordt de functionaliteit van de Orbit GT Panoviewer geïntegreerd in de desbetreffende NedGraphics applicatie.

Door de integratie beschikt u dus over een set van handige tools om vanaf uw eigen werkplek gegevens in te winnen: het inventariseren van straatmeubilair, bomen, BGT objecten of gegevens die van belang zijn voor uw BAG of WOZ registratie. U behaalt het hoogste rendement uit de door u aangeschafte panoramabeelden door ze op deze wijze in uw bestaande werkstromen te gebruiken.

Een dataleveranciers onafhankelijke viewer

Het voordeel van een dataleverancier onafhankelijke viewer is dat historisch- en nieuwe beeldmateriaal van diverse leveranciers gecombineerd en geïntegreerd gebruikt kunnen worden.

Dit geeft tevens bij de inkoop van de panoramabeelden het voordeel dat er offertes van verschillende leveranciers kunnen worden aangevraagd, waardoor men vrij is om hierin jaarlijks een eigen keuze te maken. Bovendien is er geen sprake van een leverancier specifieke viewer.

Orbit_Panoviewer_Best.jpg

Wilt u persoonlijk advies of meer informatie?

Stel een vraag Maak een afspraak

Gerelateerde producten

IGOS

Voor het vervaardigen, bijhouden en distribueren van digitale kaarten.

  • De ideale werkomgeving voor het opbouwen en beheren van de BGT
  • Speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt
Lees meer

GEOCAD

Voor het vervaardigen, bijhouden en distribueren van digitale kaarten.

  • De ideale werkomgeving voor het opbouwen en beheren van de BGT
  • Op MicroStation/Bentley Map gebaseerde applicatie
Lees meer

TopoCAD

Voor het vervaardigen, bijhouden en distribueren van digitale kaarten.

  • De ideale werkomgeving voor het opbouwen en beheren van de BGT
  • Op AutoCAD Map/AutoCAD Civil gebaseerde applicatie
Lees meer

NedBrowser

De plek om op zoek te gaan naar informatie.

  • Alle geografische en administratieve informatie op één plaats gecombineerd raadplegen
  • Sluit aan op (geo)gegevensmagazijnen zoals NedGeomagazijn
Lees meer

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap