NedGraphics NedGlobe Web

Zet uw informatie op de kaart

Vraag een demo aan

Gemakkelijk publiceren op de kaart

De openheid en hoeveelheid aan data neemt met de dag toe en communicatie in samenhang met geo-informatie heeft een grote vlucht genomen. Voor veel overheden en bedrijven wordt het belangrijker om op een open en toegankelijke manier informatie te delen met hun inwoners of klanten. Tot dusver ging dat op een wat technische manier. Daar brengen we met NedGlobe verandering in.

NedGraphics biedt u met NedGlobe Web de mogelijkheid om naar buiten te treden met geo-informatie. Met een laagdrempelige kaartviewer is uw organisatie in staat om via internet geografische informatie uit te wisselen of om te communiceren met inwoners en bedrijven. Hierbij wordt informatie gekoppeld aan een locatie en is de informatie via een kaart opvraagbaar. De kaartviewer is zo ingericht dat de informatie snel en gebruiksvriendelijk is te vinden.

Lees meer

NedGraphics biedt u met NedGlobe Web de mogelijkheid om naar buiten te treden met uw geo-informatie.

Rijk Wesselo Accountmanager - Overheid - NedGraphics Rijk Wesselo

De kenmerken van NedGlobe Web

USP Modern en gebruiksvriendelijk

Modern en gebruiksvriendelijk

In de ontwikkeling van NedGlobe Web is bijzondere aandacht besteed aan het uiterlijk van de applicatie. Uw klanten kunnen op een state-of-the-art manier in uw informatie zoeken op de kaart.

USP Eenvoudig in beheer

Eenvoudig in beheer

De functioneel beheerder van de applicatie kan met behulp van een wizard kaarten inrichten. Geen codeerervaring benodigd.

USP Snel implementeren op uw eigen website

Snel implementeren op uw eigen website

NedGlobe Web kaarten kunnen als iframe gemakkelijk op uw eigen website worden geplaatst.

USP Altijd actueel

Altijd actueel

De web themakaarten worden altijd realtime gegenereerd. Hierdoor is de ontsloten informatie altijd actueel.

USP Open standaarden

Open standaarden

Ontsluit (geo-)informatie op basis van gestandaardiseerde webservices. Hierbij kunnen interne (aangeboden door NedGeoservices) en externe webservices (aangeboden door bijv. PDOK) worden gebruikt.

USP Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

NedGlobe Web wordt centraal beheerd en bijgewerkt door NedGraphics. Wij doen het technisch applicatiebeheer, terwijl u zich kunt concentreren op het produceren van prachtige informatieproducten.

NedGeoservices.jpg

Vrijheid en Standaardisatie

Als gebruiker bent u geheel vrij in welke informatie u beschikbaar wilt stellen. Configuratie van de te ontsluiten geografische en administratieve gegevens is eenvoudig via de intuïtieve beheeromgeving. Een preview weergave laat precies zien welke invloed uw keuzes hebben op de kaart.

NedGlobe Web ontsluit (geo-)informatie op basis van gestandaardiseerde webservices. Dit kunnen openbaar toegankelijke webservices zijn (onder andere beschikbaar gesteld door PDOK) maar ook webservices op basis van interne gegevensbronnen. De kaarten kunnen eenvoudig als iframe geïntegreerd worden op uw website en ook als een hyperlink (URL) naar een nieuwe pagina. NedGraphics beschikt met NedGeoservices Basis, onderdeel van de NedGlobe Suite, over een oplossing om op eenvoudige wijze webservices te genereren vanuit eigen databronnen.   

Eenvoudig raadpleegbaar

NedGlobe Web is een kaartviewer specifiek ontwikkeld voor het publiceren van online kaarten. De kaartviewer is hierbij zo vormgegeven dat gebruikers zonder kennis van GIS-systemen snel de gewenste informatie kunnen opvragen. Dit komt onder andere tot uitdrukking in het kaartvenster, waarin alleen de noodzakelijke functieknoppen aanwezig zijn. NedGlobe Web onderscheidt zich hiermee van de bekende desktop GIS-omgevingen.

Via de kaart is objectinformatie van het thema te raadplegen. Zo kan informatie over bijvoorbeeld parkeerkosten of tijdsduur van de betreffende parkeerplaats worden ontsloten. Na een klik op de betreffende parkeerplaats toont een detailscherm de administratieve gegevens in samenhang met de overzichtskaart. 

DSC_3812.jpg
BGT Portaal.jpg

Altijd up-to-date

NedGlobe Web wordt aangeboden als Software as a Services (SaaS). Dit biedt grote voordelen voor de service die NedGraphics kan bieden. Denk hierbij aan het snel reageren op storingen en het - indien gewenst - beschikbaar stellen van nieuwe kaartthema's. Daarnaast kan ook de software innovatie sneller verlopen, omdat de applicatie centraal wordt beheerd. Hierdoor is het mogelijk om met een minimum aan inspanning het gewenste doel te bereiken, tegen aanvaardbare kosten zonder verrassingen. 

NedGlobe Web als SaaS betekent niet dat uw (geo-)informatie ook in de Cloud hoeft te staan. Dit komt doordat NedGlobe Web gegevens ontsluit die wordt aangebonden als webservice. Deze webservices kunnen hierbij worden aangeboden aan NedGlobe Web vanuit de lokale omgeving. Met NedGeoservices Basis beschikt NedGraphics over een eenvoudige oplossing om webservices te genereren. 

Los verkrijgbaar of in een voordelige suite

Onze NedPubliceer Suite is een complete oplossing voor het beheren en publiceren van al uw (geo) informatie. Eenmalig opslaan, meervoudig gebruiken staat aan de basis. Met deze efficiënte werkwijze bespaart u namelijk veel tijd en geld. Dankzij de applicaties in deze suite beschikt u altijd over actuele en juiste informatie ten behoeve van een goede dienstverlening richting collega's, burgers, instellingen en bedrijven.

Wilt u persoonlijk advies of meer informatie over NedGlobe Web?

Stel een vraag Maak een afspraak

Gerelateerde producten

De beste software voor het beheren en publiceren van al uw geo-informatie

NedBrowser

De plek om op zoek te gaan naar informatie.

 • Alle geografische en administratieve informatie op één plaats gecombineerd raadplegen
 • Sluit aan op (geo)gegevensmagazijnen zoals NedGeomagazijn
Lees meer

NedGeoservices basis

Distribueer en publiceer uw geo-informatie.

 • Gestandaardiseerd aanbieden van geo-informatie
 • Eenvoudig ontsluiten van informatie op de website
Lees meer

NedMagazijn

Het centrale gegevensmagazijn binnen de midoffice.

 • Meer dan een RSGB-magazijn
 • Gebaseerd op open standaarden (o.a. StUF BG en OGC Standaarden)
Lees meer

NedMagazijn Kern

Het verzamelpunt voor (geo-)informatie.

 • Geen afhankelijkheid van bronsystemen, de informatie is altijd beschikbaar
 • Ophalen en verbinden van zowel geometrische- als administratieve gegevens
Lees meer

NedView GIS

De viewer die een breed scala aan formaten aankan.

 • Eenvoudig visualiseren en analyseren van verschillende databronnen
 • Sluit uitstekend aan het werkproces van Nederlandse overheden
Lees meer

BGT-Portaal

Voor alle bronhouders die ontzorgd willen worden.

 • De mogelijkheid om de opbouw en het beheer van de BGT uit te besteden
 • U krijgt de middelen om regie te voeren, terwijl anderen voor u het werk doen
Lees meer

Gerelateerde downloads

Productblad

NedGlobe

 • NedGlobe Mobile

 • NedGlobe - Geo-informatie op een touch table

Gerelateerde thema's

NedGlobe Web sluit aan op de diverse thema's in uw branche

Meer thema's

Gerelateerde cases

Ervaringen uit de praktijk

Meer cases

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?