NedGraphics NedGlobe Portal

Publiceer éénvoudig uw (geo-)data op één centrale plek

Vraag een demo aan

Deel uw informatie

Gemeenten kunnen via de gemeentelijke website open data aanbieden aan inwoners en bedrijven. Zo wordt het aantal Who-verzoeken (Wet hergebruik van overheidsinformatie) beperkt en profiteert de samenleving van de schatkist aan informatie die gemeenten bezitten. NedGlobe Portal biedt een gebruiksvriendelijke omgeving om meerdere themakaarten overzichtelijk te publiceren.

NedGlobe Portal wordt geleverd als uitbreiding op NedGlobe Web. Middels NedGlobe Web kunt u snel en gemakkelijk een themakaart genereren. Deze themakaart biedt ondersteuning aan een bepaald onderwerp, artikel en/of publicatie met actuele informatie op de kaart.

Met NedGlobe Portal haalt u een publicatiekanaal in huis, waarin alle beschikbare themakaarten ‘op één plek’ - ofwel het Portaal - gepubliceerd worden. De bezoekers van dit portaal krijgen op een gebruiksvriendelijke manier toegang tot alle gepubliceerde data.

Lees meer

Je beschikt altijd over actuele en volledige informatie; hierdoor stijgt de kwaliteit van besluitvorming en dienstverlening!

Rijk Wesselo Accountmanager - Overheid - NedGraphics Rijk Wesselo

Kenmerken van NedGlobe Portal

USP Open data overzichtelijk aanbieden

Open data overzichtelijk aanbieden

NedGraphics biedt u met NedGlobe Portal een geo-portaal waarop u alle webthemakaarten overzichtelijk en gebruiksvriendelijk kunt aanbieden.

USP Eén centrale beheeromgeving

Eén centrale beheeromgeving

Vanuit de NedGlobe beheeromgeving kiest u éénvoudig of u informatie thema’s aan wilt bieden aan inwoners en bedrijven via NedGlobe Web en Portal of aan medewerkers via NedGlobe Mobile.

USP Uitbreiding op NedGlobe Web

Uitbreiding op NedGlobe Web

NedGlobe Portal wordt geleverd als uitbreiding op NedGlobe Web. Omdat NedGlobe geleverd wordt als SaaS kunt u de Portal functionaliteit gemakkelijk activeren.

NedGlobe Portal.jpg

Gebruiksvriendelijk in gebruik en beheer

Vanuit de beheeromgeving - het NedGlobe Dashboard - kan de beheerder een webservice kiezen die hij/zij wil publiceren via NedGlobe Portal. Aan deze publicatie geeft de beheerder een titel, omschrijving en afbeelding mee. Het thema verschijnt vervolgens als een clickable tegel of lijstobject in een gebruiksvriendelijk overzicht.

De bezoeker van het portaal kan gemakkelijk zoeken door vele verschillende themakaarten door middel van een Google-achtig zoekveld en diverse sorteer mogelijkheden. Zo helpt u met NedGlobe Portal inwoners en bedrijven in het vinden van de gewenste informatie.

   

Los verkrijgbaar of in een voordelige suite

Onze NedPubliceer Suite is een complete oplossing voor het beheren en publiceren van al uw (geo) informatie. Eenmalig opslaan, meervoudig gebruiken staat aan de basis. Met deze efficiënte werkwijze bespaart u namelijk veel tijd en geld. Dankzij de applicaties in deze suite beschikt u altijd over actuele en juiste informatie ten behoeve van een goede dienstverlening richting collega's, burgers, instellingen en bedrijven.

Wilt u persoonlijk advies of meer informatie over NedGlobe Portal?

Stel een vraag Maak een afspraak

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap