NedGraphics NedGlobe Mobile

De beste kaart in handen

Vraag een demo aan

Versnelt het werkproces

Door de opkomst van smartphones en tablets is mobiel werken de afgelopen jaren explosief gegroeid. In combinatie met de steeds betere dekking van mobiele netwerken is het mogelijk om ook buiten alle gegevens onder handbereik te hebben. Dit is interessant voor medewerkers die hun taken deels in het veld moeten uitvoeren. Raadplegen van (geo-)informatie krijgt hierdoor een nieuwe dimensie. Daarvoor is NedGlobe Mobile ontwikkeld.

Kaarten en gegevens, die voorheen alleen intern beschikbaar waren, kunnen eenvoudig buiten worden geraadpleegd. De extra informatie die wordt verzameld bij inspecties en controles in het terrein komt met een terugmelding weer beschikbaar op kantoor. Dat scheelt tijd. En het verbetert ook de kwaliteit van de informatie, omdat de gegevens van kantoor worden vergeleken met de actuele situatie in het terrein. Een investering in NedGlobe Mobile verdient zich op die manier snel terug.  

Lees meer

NedGlobe Mobile is een breed in te zetten platform wat volledig naar wens van de buitendienstmedewerker is in te richten. Hierdoor heeft u de beschikking over een sterk hulpmiddel ter ondersteuning van uw werkprocessen.

Irena Dronjak Product Manager - NedGraphics Irena Dronjak

De kenmerken van NedGlobe Mobile

USP Device onafhankelijk

Device onafhankelijk

NedGlobe Mobile is geoptimaliseerd voor touchscreen bediening en werkt op de meest voorkomende besturingssystemen (iOS, Android en Windows). 

USP Flexibele inrichting

Flexibele inrichting

Middels het intuïtieve beheerdashboard kan de beheerder thema's naar wens van de buitendienstmedewerker samenstellen en visualiseren.  

USP Open standaarden

Open standaarden

Ontsluit (geo-)informatie op basis van gestandaardiseerde webservices. Hierbij kunnen interne (aangeboden door NedGeoservices) en externe webservices (aangeboden door bijv. PDOK) worden gebruikt. 

USP Nauwkeurige plaatsbepaling

Nauwkeurige plaatsbepaling

NedGlobe Mobile maakt gebruik van de mogelijkheden die mobiele devices bieden. Zo kan de gebruiker met één druk op de knop zijn GPS locatie zichtbaar maken op de kaart. 

USP Terugmeldingen

Terugmeldingen

Ter plekke kan niet alleen informatie worden geraadpleegd, maar is het ook mogelijk bevindingen als meldingen naar de backoffice te verzenden.

USP Autorisatiemogelijkheiden

Autorisatiemogelijkheiden

Gebruikers krijgen nooit meer informatie geleverd dan waar ze recht op hebben of relevant zijn voor de uitoefening van hun taken.

BGT Portaal.jpg

Sluit aan op de informatiebehoefte

Iedere buitendienstmedewerker heeft baat bij een op zijn takenpakket toegesneden set van gegevens. Met NedGlobe Mobile is dat helemaal in te richten. Alle mogelijke webservices, gebaseerd op OGC-standaarden, kunnen hierbij worden gebruikt. Het kan gaan om eigen gegevens of openbare gegevens, zoals bijvoorbeeld de PDOK webservices.

Beschikbare gegevens en de informatie behoefte veranderen voortdurend. Daar wilt u makkelijk op blijven inspelen. Met NedGlobe Mobile is het configureren van te onsluiten geografische- en administratieve gegevens eenvoudig in te stellen, via een intuïtieve beheeromgeving. Ook is het mogelijk om gebruikers en thema's te autoriseren. NedGlobe Mobile is een flexibel hulpmiddel ter ondersteuning van uw werkprocessen. 

SaaS oplossing

NedGlobe Mobile wordt aangeboden als Software as a Service (SaaS). Dit biedt grote voordelen voor de service die NedGraphics kan bieden. Denk hierbij aan het snel reageren op storingen en het - indien gewenst - beschikbaar stellen van nieuwe kaartthema's. Daarnaast kan ook de software innovatie sneller verlopen aangezien de applicatie centraal word beheerd. Hierdoor is het mogelijk om met een minimum aan inspanning het gewenste doel te bereiken, tegen aanvaardbare kosten zonder verassingen. 

NedGlobe Mobile als SaaS betekent niet dat uw (geo-)informatie ook in de Cloud hoeft te staan. Dit komt doordat NedGlobe Mobile gegevens ontsluit die wordt aangebonden als webservice. Deze webservices kunnen hierbij worden aangeboden aan NedGlobe Mobile vanuit de lokale omgeving. Met NedGeoservices beschikt NedGraphics over een eenvoudige oplossing om webservices te genereren. 

Managed Cloud Service - SaaS.jpg

Los verkrijgbaar of in een voordelige suite

Onze NedPubliceer Suite is een complete oplossing voor het beheren en publiceren van al uw (geo) informatie. Eenmalig opslaan, meervoudig gebruiken staat aan de basis. Met deze efficiënte werkwijze bespaart u namelijk veel tijd en geld. Dankzij de applicaties in deze suite beschikt u altijd over actuele en juiste informatie ten behoeve van een goede dienstverlening richting collega's, burgers, instellingen en bedrijven.

Wilt u persoonlijk advies of meer informatie over NedGlobe Mobile?

Stel een vraag Maak een afspraak

Gerelateerde producten

De beste software voor het beheren en publiceren van al uw geo-informatie

NedBrowser

De plek om op zoek te gaan naar informatie.

 • Alle geografische en administratieve informatie op één plaats gecombineerd raadplegen
 • Sluit aan op (geo)gegevensmagazijnen zoals NedGeomagazijn
Lees meer

NedGeoservices basis

Distribueer en publiceer uw geo-informatie.

 • Gestandaardiseerd aanbieden van geo-informatie
 • Eenvoudig ontsluiten van informatie op de website
Lees meer

NedMagazijn

Het centrale gegevensmagazijn binnen de midoffice.

 • Meer dan een RSGB-magazijn
 • Gebaseerd op open standaarden (o.a. StUF BG en OGC Standaarden)
Lees meer

NedMagazijn Kern

Het verzamelpunt voor (geo-)informatie.

 • Geen afhankelijkheid van bronsystemen, de informatie is altijd beschikbaar
 • Ophalen en verbinden van zowel geometrische- als administratieve gegevens
Lees meer

NedView GIS

De viewer die een breed scala aan formaten aankan.

 • Eenvoudig visualiseren en analyseren van verschillende databronnen
 • Sluit uitstekend aan het werkproces van Nederlandse overheden
Lees meer

BGT-Portaal

Voor alle bronhouders die ontzorgd willen worden.

 • De mogelijkheid om de opbouw en het beheer van de BGT uit te besteden
 • U krijgt de middelen om regie te voeren, terwijl anderen voor u het werk doen
Lees meer

Gerelateerde downloads

Alle documenten over NedGlobe

Productblad

NedGlobe

 • NedGlobe Mobile

 • NedGlobe - Geo-informatie op een touch table

Gerelateerde thema's

NedGlobe Mobile sluit aan op de diverse thema's in uw branche

Meer thema's

Gerelateerde cases

Ervaringen uit de praktijk

Meer cases

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?