NedGraphics NedCore

Voor BGT-bronhouders die verder willen

Vraag een demo aan

Maak van uw geo-informatie een bedrijfsmiddel

De BAG, BGT en BOR hebben duidelijk gemaakt hoe belangrijk het is om het beheer van objectgeometrie integraal te organiseren en de verantwoordelijkheid centraal te beleggen. Een efficiënt georganiseerde Centrale Objectenregistratie bespaart uw organisatie tijd en geld. Daarnaast wordt de kwaliteit van de geregistreerde data aanmerkelijk verhoogd door het objectenbeheer in samenhang uit te voeren.

De Centrale Objectenregistratie van NedGraphics, NedCore, is een logische uitbreiding op NedBGT. Met NedCore kunnen alle ruimtelijke objecten van een overheidsorganisatie in samenhang worden beheerd. NedCore richt zich op het in samenhang beheren en bijhouden van de geo-basisregistraties en kenregistraties: BAG, BGT/IMGeo, BOR, Wro, WOZ, BRK/Wkpb, WION en Eigendommen.

Lees meer

Met NedCore kunt u op een professionele manier invulling geven aan ’centrale regie op alle geometrie’ en tilt u het bedrijfsmatig gebruik van geo-informatie naar een hoger plan. Het resultaat hiervan zijn onderling exact passende geo-objecten met tevreden beheerders, gebruikers en raadplegers. 

Wil van de Berg Adviseur - NedGraphics Wil van de Berg

De kenmerken van NedCore

USP Bewezen technologie

Bewezen technologie

NedCore bestaat uit bestaande en nieuwe producten en bouwt voort op technologie die zijn kracht inmiddels ruimschoots heeft bewezen. NGdW in combinatie met de CAD-beheeromgevingen GEOCAD, TopoCAD en IGOS. 

USP Bespaar tijd en geld

Bespaar tijd en geld

Een efficiënt georganiseerde centrale objectenregistratie bespaart uw organisatie tijd en geld. Daarnaast wordt de kwaliteit van de geregistreerde data aanmerkelijk verhoogd door het objectenbeheer in samenhang uit te voeren. 

USP NedCore Portaal

NedCore Portaal

In deze raadpleeg- en monitoring omgeving houdt u het overzicht over alle objecten in uw Centrale Objectenregistratie, heeft u inzicht in uw werkvoorraad rond objectmutaties en kunt u verschillende analyses maken

NedCore1.jpg

Objectenregistratie: centraal en integraal

Een registratie waarin samenhang en afhankelijkheden tussen objecten vastliggen, is bedrijfskritisch. Een duidelijk aanspreekpunt en een bundeling van kennis en kunde is daarom noodzakelijk. Alle ruimtelijke objecten moeten immers met dezelfde inzichten en kennis van zaken geregistreerd worden om te kunnen spreken van homogene kwaliteit. NedGraphics heeft daar al jaren ervaring mee. Met NedCore zetten we daarmee de logische volgende stap: ‘Centrale regie op alle ruimtelijke Objecten’.

Gemeenschappelijke geometrie van alle ruimtelijke objecten worden slechts éénmaal opgeslagen. De samenhang en afhankelijkheden tussen deze grensdelen liggen vast in modelregels voor verschillende informatiemodellen. Denk daarbij aan de informatiemodellen IMBGT/IMGeo, maar bijvoorbeeld ook aan IMWOZ, IMBAG en IMBOR. Daardoor leidt één mutatie automatisch tot nieuwe objecten voor alle relevante taakvelden. Voor elk ’geraakt’ object wordt natuurlijk een kennisgevingsbericht verstuurd naar het afnemende systeem.

NedCore als logische uitbreiding op NedBGT

NedCore bestaat uit een suite van bestaande en nieuwe producten en bouwt voort op technologie die zijn kracht inmiddels ruimschoots bewezen heeft: NGdW in combinatie met de CAD-beheeromgevingen GEOCAD, TopoCAD en IGOS.

Zo bouwt u met NedCore voort op uw eerdere investeringen in systemen, data en kennis en kunde. NedCore wordt ontwikkeld samen met een klankbordgroep van opdrachtgevers.

NedCore2.jpg
WION.jpg

NedCore en NGdW ondersteunen ook IMKL2015

Praktisch gezien is er geen belemmering om het beheer van kabels en leidingen net zo te organiseren als het beheer van wegen en groen: geo-beheer zorgt voor de geografie en BOR zorgt voor de beheergegevens, onderhoudskenmerken en inspectiegegevens. 

Met NGdW kunt u ook Kabels- en Leidingenobjecten registreren en bijhouden, inclusief alle verplichte objectkenmerken (ID, ontstaanstijdstip, soort kabel of leiding) en eventuele optionele kenmerken die voor de levering van kabels- en leidingeninformatie aan KLIC WIN relevant zijn. NedCore stelt deze informatie beschikbaar aan uw beheersysteem.

Meer over Kabels en Leidingen conform IMKL2015 in NedCore en NGdW?

Los verkrijgbaar of in een voordelige suite

Met onze NedObjectenbeheer Suite neemt u de centrale regie op alle geometrie. Binnen deze Suite bevinden zich applicaties waarmee u uw geo-registraties slim kan inrichten. Efficiënt beheer spaart ook geld uit. Dat gaat alleen als er op één plek binnen uw organisatie een krachtige en doordachte geo-registratie is, die alle geo-afhankelijke taakvelden ondersteunt en wijzigingen voor u signaleert. Met de applicaties uit de NedObjectenbeheer Suite is dit mogelijk.

Gerelateerde producten

De beste software voor uw geo-registraties

NedBGT

De oplossing voor bronhouders die kiezen voor kwaliteit.

 • Geschikt voor alle soorten bronhouders
 • Totaaloplossing: van inwinning tot beheer en distributie
Lees meer

NGdW

Voor het centraal opslaan en beheren van al uw geo-informatie.

 • Standaard regelgeving voor verschillende informatiemodellen
 • Kwalitatieve gegevens door uitgebreide validaties
Lees meer

Survey Interface

Mobiel en objectgericht inwinnen voor BGT/IMGeo.

 • BGT objecten zijn nu buiten aan te tonen, te traceren en onafhankelijk te verifiëren
 • Onmisbare schakel in een professioneel BGT bijhoudingsproces
Lees meer

IGOS

Voor het vervaardigen, bijhouden en distribueren van digitale kaarten.

 • De ideale werkomgeving voor het opbouwen en beheren van de BGT
 • Speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt
Lees meer

GEOCAD

Voor het vervaardigen, bijhouden en distribueren van digitale kaarten.

 • De ideale werkomgeving voor het opbouwen en beheren van de BGT
 • Op MicroStation/Bentley Map gebaseerde applicatie
Lees meer

TopoCAD

Voor het vervaardigen, bijhouden en distribueren van digitale kaarten.

 • De ideale werkomgeving voor het opbouwen en beheren van de BGT
 • Op AutoCAD Map/AutoCAD Civil gebaseerde applicatie
Lees meer

Gerelateerde downloads

Productblad

Gerelateerde thema's

NedCore sluit aan op de diverse thema's in uw branche

Meer thema's

Wilt u persoonlijk advies of meer informatie over NedCore?

Stel een vraag Maak een afspraak

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap