NedGraphics NedBRK

De oplossing voor uw kadastrale informatievoorziening

Vraag een demo aan

Een complete, open en schaalbare oplossing

Het Kadaster vernieuwt de levering van kadastrale informatie ingrijpend. De huidige Massale Output wordt vervangen door BRK Levering, waaraan uw organisatie moet voldoen.

NedBRK is onze complete, open en schaalbare oplossing voor de correcte verwerking van de BRK Levering. Daarbij biedt NedBRK gebruikers uitgebreide mogelijkheden om de BRK gegevens, zowel administratief als geografisch te bevragen. Tevens kunt u met NedBRK kadastrale gegevens beschikbaar stellen aan diverse afnemende applicaties binnen uw organisatie. 

Lees meer

Met de invoering van NedBRK voorziet u in een totaaloplossing voor de kadastrale informatievoorziening. De focus ligt op functies die zowel voor de beheerder als de eindgebruiker efficiënt zijn. 

Irena Dronjak Product Manager - NedGraphics Irena Dronjak

De kenmerken van NedBRK

USP Complete oplossing

Complete oplossing

Een complete verwerkings- en raadpleegmodule voor de BRK Levering. Waarbij de kadastrale registratie en kaart in samenhang wordt verwerkt en te raadplegen is.

USP Uitgebreide functionaliteit

Uitgebreide functionaliteit

De applicatie beschikt over uitgebreide mogelijkheden tot (GIS) bevragingen, welke gerelateerd zijn aan het onderwerp kadastrale informatie. 

USP Moderne technologie

Moderne technologie

Webbased applicatie, dus op elke werkplek te gebruiken. Daarnaast is NedBRK database onafhankelijk (o.a. Oracle, PostGres).

USP Modulair

Modulair

U bepaalt welke componenten u nodig heeft. Hierdoor is NedBRK naar uw eisen en wensen in te richten. Zo kunt u NedBRK uitbreiden met distributiecomponenten en een Wkpb module. 

USP Geschikt voor samenwerkende organisaties

Geschikt voor samenwerkende organisaties

NedBRK kan de kadastrale informatie eenvoudig verwerken en beheren voor meerdere samenwerkende organisaties. Hierbij kan NedBRK worden aangeboden als gehoste service. 

USP Ruime distributiemogelijkheden

Ruime distributiemogelijkheden

Door de ondersteuning van open standaarden is NedBRK eenvoudig te integreren met andere, op open standaarden gebaseerde, toepassingen. 

3NedBRK.png

Distributiemogelijkheden

Kadastrale informatie wordt op meerdere plekken binnen uw organisatie gebruikt. NedBRK voorziet in een open efficiënte en effectieve oplossing voor de kadastrale informatievoorziening binnen uw organisatie. De verschillende afnemers kunnen hiermee op maat worden bediend met kadastrale informatie.

Zo kan de ontwerpafdeling de kadastrale ondergronden gebruiken bij haar CAD-processen. De afdeling Belastingen kan via StUF-berichtenverkeer gebruik maken van kadastrale mutaties. De gemeentelijke RSGB-objectenregistratie blijft actueel dankzij NedBRK. Het geo-magazijn wordt gevoed met actuele informatie ten behoeve van verdere ontsluiting naar de viewers en andere raadpleegomgevingen. 

Wkpb module

Als optioneel onderdeel van NedBRK wordt de Wkpb-module geboden. De Wkpb-module stelt de bronhouder in staat perceelmutaties op basis van de BRK Levering te verwerken en publiekrechtelijke beperkingen, inclusief beperkingengebieden, te registreren en beschikbaar te stellen aan de landelijke voorziening Wkpb.

GIS speelt ook in de Wkpb-module een belangrijke rol. Door GIS verstandig te gebruiken, is het controleren van ‘besmette’ percelen na verwerking van mutatieleveringen eenvoudig en snel. Nooit meer beperkingen die ‘zwerven’ over meer percelen dan in het besluit bedoeld was!

DSC_3889.jpg

Los verkrijgbaar of in een voordelige suite

Met onze NedObjectenbeheer Suite neemt u de centrale regie op alle geometrie. Binnen deze Suite bevinden zich applicaties waarmee u uw geo-registraties slim kan inrichten. Efficiënt beheer spaart ook geld uit. Dat gaat alleen als er op één plek binnen uw organisatie een krachtige en doordachte geo-registratie is, die alle geo-afhankelijke taakvelden ondersteunt en wijzigingen voor u signaleert. Met de applicaties uit de NedObjectenbeheer Suite is dit mogelijk.

Wilt u persoonlijk advies of meer informatie over NedBRK?

Stel een vraag Maak een afspraak

Gerelateerde producten

De beste software voor uw geo-registraties

NedMagazijn Kern

Het verzamelpunt voor (geo-)informatie.

 • Geen afhankelijkheid van bronsystemen, de informatie is altijd beschikbaar
 • Ophalen en verbinden van zowel geometrische- als administratieve gegevens
Lees meer

NedBrowser

De plek om op zoek te gaan naar informatie.

 • Alle geografische en administratieve informatie op één plaats gecombineerd raadplegen
 • Sluit aan op (geo)gegevensmagazijnen zoals NedGeomagazijn
Lees meer

NedBGT

De oplossing voor bronhouders die kiezen voor kwaliteit.

 • Geschikt voor alle soorten bronhouders
 • Totaaloplossing: van inwinning tot beheer en distributie
Lees meer

NGdW

Voor het centraal opslaan en beheren van al uw geo-informatie.

 • Standaard regelgeving voor verschillende informatiemodellen
 • Kwalitatieve gegevens door uitgebreide validaties
Lees meer

NedWIBON

Stelt u in staat uw procesomgeving voor de WIBON in te richten, te operationaliseren en te beheren.

 • Eenvoudig inpasbaar in uw bestaande ICT infrastructuur
 • NedWIBON is modulair van opzet
Lees meer

NedCore

De Centrale Objectenregistratie voor BGT-bronhouders die verder willen.

 • Volledig gebaseerd op landelijke standaarden
 • Centrale opslag van alle objectgeometrie
Lees meer

Gerelateerde dowloads

Alle documenten over NedBRK

Brochure

Gerelateerde thema's

NedBRK sluit aan op de diverse thema's in uw branche

Meer thema's

Gerelateerde cases

Ervaringen uit de praktijk

Meer cases

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap