NedGraphics MapTrans

Hydro-/topografische gegevenstransformatie

Vraag een demo aan

Een hulpprogramma voor MDL-kaartconversie

MapTrans kan worden gebruikt om kaarten te genereren van een kaartsjabloon in een vaste projectie. De doelkaart wordt ingevoerd in de projectie van een kaart die is gemaakt met smartGlobe, het kaartproductieprogramma van NedGraphics Aviation Solutions.

Wanneer de genereerde kaart wordt gecombineerd met smartGlobe, kan deze worden gebruikt om geografische gegevens over luchtvaartgegevens te projecteren.

Lees meer

We streven naar een nauwe samenwerking met onze klanten om te zorgen dat ze op elk moment de nodige ondersteuning en expertise krijgen.

Andrew Briggs Services Manager - Aviation - NedGraphics Andrew Briggs

De belangrijkste voordelen van MapTrans

USP Afzonderlijke opslag

Afzonderlijke opslag

Grote hoeveelheden hydrografische en topografische gegevens worden niet opgeslagen in een database, maar kunnen apart op offline-media worden opgeslagen.

USP Verschillende schaalindelingen en formaten

Verschillende schaalindelingen en formaten

Doordat alle ‘achtergrondgegevens’ in vectorindeling wordt gebruikt, kunnen de gegevens in verschillende schaalindelingen en formaten worden gebruikt en toch worden opgeslagen in een klein bestand.

USP Niet-geprojecteerde bestanden voorbereiden

Niet-geprojecteerde bestanden voorbereiden

Niet-geprojecteerde bestanden kunnen in één keer voor een groot gebied worden voorbereid. Hieruit kunnen delen worden hergebruikt in Approach-, STAR- en En-route-kaarten.

MapTrans.jpg

Hydro-/topografische gegevenstransformatie

MapTrans stelt smartGlobe-gebruikers in staat om 'niet-geprojecteerde' vectorbestanden te importeren en automatisch te converteren. Een ‘niet-geprojecteerd’ bestand houdt in dat de lengte- en breedtegraadwaarden van een punt of lijn slechts zijn opgeslagen in een cartesiaans systeem. Met andere woorden: de breedtegraadwaarden worden geplot op de Y-as en de lengtegraadwaarden op de X-as.

Uit veel geografische informatiesystemen (GIS) kunnen afbeeldingen van een dergelijk 'niet-geprojecteerd' bestand worden geëxporteerd. Het maken van dit soort niet-geprojecteerde vectorbestanden heeft als voordeel dat ze oneindig kunnen worden hergebruikt op kaarten van verschillende projecties, schaalindelingen en formaten.

Los verkrijgbaar of in een voordelige suite

NedGraphics Aviation Solutions levert aeronautical charting solutions en training van wereldklasse. Wij leveren een scala aan 'Off the Shelf'-producten die zich in de praktijk hebben bewezen en die worden gebruikt door meer dan zestien landen en organisaties verspreid over de wereld.

Wilt u persoonlijk advies of meer informatie?

Stel een vraag Maak een afspraak

Gerelateerde video's

  • Maptrans Map Conversion Utility

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?