Autodesk Civil 3D

Toonaangevende 2D en 3D BIM tekensoftware

Nu kopen Aanmelden nieuwsbrief
autodesk-white.png

Modelleren in 3D

Met AutoCAD Civil 3D krijgen infrastructuurontwerpers meer inzicht in projectprestaties, onderhouden ze consistentere gegevens en processen en reageren ze sneller op veranderingen.

AutoCAD Civil 3D biedt u een betere en meer eenvoudige manier voor het ontwerpen, analyseren en documenteren van uw civieltechnische projecten. AutoCAD Civil 3D koppelt ontwerpen en tekeningen op een slimme manier, zodat u uw productiviteit aanzienlijk verhoogt.

Lees meer

Het is een totaaloplossing, een softwarepakket waar zowel ontwerp- en documentatie, 2D en 3D data en tools voor BIM in verwerkt zitten. Dit werkt niet alleen sneller, maar ook efficiënter.

Nick Kerkhof Product Manager - Infra - NedGraphics Nick Kerkhof

De voordelen van AutoCAD Civil 3D

USP AutoCAD Dynamisch model

AutoCAD Dynamisch model

Door te werken met een objectgeoriënteerde omgeving en intelligente objecten zal een verandering in één onderdeel van het ontwerp effect hebben op alle gerelateerde onderdelen van het ontwerp.

USP Werken met Lokale Standaarden

Werken met Lokale Standaarden

Binnen de Benelux is een lokalisatie beschikbaar met AutoCAD Civil 3D basistekeningen voor de meest gangbare ontwerpstandaarden.
Voor Nederland is dit de Nederlandse CAD Standaard (NLCS).

USP Uitwisselen met andere bestandsformaten

Uitwisselen met andere bestandsformaten

Naast het bekende bestandsformaat DWG kunt u ontwerpen gemaakt in andere bestandsformaten makkelijk in- of exporteren van en naar LandXML-, Microstation- en GIS-bestanden.

USP Eenvoudig beheren

Eenvoudig beheren

De volledige integratie van Autodesk Vault laat u toe om uw ontwerptekeningen te beheren.

USP Uw ontwerp presenteren via 3D visualisatie

Uw ontwerp presenteren via 3D visualisatie

Visualisatie is een veel betere benadering tot de werkelijkheid en dus een goede manier om eventuele ontwerpfouten tijdig te ontdekken.

USP Brede functionaliteit

Brede functionaliteit

Bevat de volledige functionaliteit van AutoCAD en AutoCAD Map en hierdoor breed inzetbaar.

Civil3D.jpg

Ontwerp- en documentatieoplossing die BIM-workflows ondersteunt

De speciale softwaretools ondersteunen Bouwwerk Informatie Model processen en helpen bij het verlagen van de tijd die nodig is voor het ontwerp, de analyse en invoering van wijzigingen.

Met AutoCAD Civil 3D kunt u makkelijk de ontwerpopties evalueren en daardoor de projectprestaties optimaliseren. Door tijdrovende taken de automatiseren, is er ook een effectievere stroomlijn van de projectworkflows. AutoCAD Civil 3D helpt u om met BIM voorsprong te nemen op de concurrent zodat u meer innovatieve projectoplossingen levert.

Werken met lokale standaarden

Binnen de Benelux is een lokalisatie beschikbaar met AutoCAD Civil 3D basistekeningen voor de meest gangbare ontwerpstandaarden. Voor Nederland is dit de Nederlandse CAD Standaard (NLCS).

De weergave van het ontwerpmodel wordt in AutoCAD Civil 3D volledig geregeld door een krachtig systeem van stijlen, die de voorstellingen van bijvoorbeeld het terreinmodel gedefinieerd hebben (triangulatiemodel, hoogtemodel, etc.) of de teksthoogte en tekststijl van de bijschriften en labels bevat. Het is eenvoudig om nieuwe stijlen te ontwerpen of de bijgeleverde stijlen naar eigen behoefte aan te passen. Door middel van basistekeningen of template tekeningen kunt u alle gebruikers binnen uw organisatie dezelfde stijlen laten gebruiken.

iStock_000013754580Medium.jpg
Civil3D.png

Uw ontwerp presenteren via rapportage of 3D visualisatie

Aan de verschillende AutoCAD Civil 3D objecten kunt u in de stijlen ook materialen toekennen.Ook hier zal elke wijziging aan het ontwerp onmiddellijk zichtbaar zijn in de visualisatie en is dus een goede manier om eventuele ontwerpfouten tijdig te ontdekken.

Naast het visualiseren, is het maken van rapporten een van de vele andere mogelijkheden van AutoCAD Civil 3D. Een aantal voorbeeldrapporten wordt meegeleverd, maar kan nog volledig aangepast worden zodat het voldoet aan de huisstijl van uw bedrijf of de wens van de opdrachtgever.

Wilt u persoonlijk advies of meer informatie?

Stel een vraag Maak een afspraak

Ook verkrijgbaar in

Deze oplossing is ook verkrijgbaar in voordelige suite.

Architecture, Engineering & Construction Collection

Met de Architecture, Engineering & Construction Collection van Autodesk heeft u alle CAD en BIM tools in huis voor modellering, visualisatie en documentatie, in één kostenbesparende oplossing.

  • Minimaliseer faalkosten
  • Tijdwinst
Lees meer

Gerelateerde video's

Bekijk de video's over AutoCAD Civil 3D

  • Autodesk Infrastructure Design Suite 2016 overview

  • Autodesk Subscription

Gerelateerde thema's

Deze software sluit aan op diverse thema's

Meer thema's

Gerelateerde cases

Ervaringen uit de praktijk

Meer cases

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?