Autodesk AutoCAD Map 3D

Slaat een brug tussen CAD en GIS

Nu kopen Aanmelden nieuwsbrief
autodesk-white.png

Neem beter beslissingen

AutoCAD Map 3D legt de brug tussen CAD en geografische informatie systemen (GIS). Onafhankelijk van de plaats waar de gegevens zijn opgeslagen, heeft u een directe toegang tot gegevens. AutoCAD Map 3D helpt u bij het integreren van CAD- en GIS gegevens, waardoor u beter geïnformeerd GIS-, planning- en engineeringbeslissingen kunt nemen.

AutoCAD Map 3D-software biedt toegang tot GIS- en mapping gegevens voor de ondersteuning van planning, ontwerp en gegevensbeheer. Intelligente modellen en CAD-tools voor het toepassen van regionale en discipline-specifieke standaarden. Integratie van GIS-gegevens in uw organisatie voor het verbeteren van kwaliteit, productiviteit en middelenbeheer.

Lees meer

Dankzij AutoCAD Map 3D kunnen technische en GIS professionals met dezelfde gegevens werken en kunt u geospatiale functies integreren in een enkele omgeving voor efficiëntere workflows.

Theo Wiering Accountmanager - Infra - NedGraphics Theo Wiering

De voordelen van AutoCAD Map 3D

USP Bestaande situaties vastleggen

Bestaande situaties vastleggen

Creëer volledige georuimtelijke, bestaande situatie- en CAD-gegevens voor basiskaarten. Met AutoCAD Map 3D kunt u direct toegang krijgen tot een brede reeks CAD- en ruimtelijke gegevens en deze bewerken, visualiseren en analyseren in een vertrouwde AutoCAD omgeving.

USP Centraal data beheer

Centraal data beheer

Databeheer is erg belangrijk, daarom is het essentieel dat iedereen werkt met de meest recente data. AutoCAD Map 3D geeft u directe en gelijktijdige toegang tot verschillende databases en bestanden.

USP Intelligente industriemodellen

Intelligente industriemodellen

Gebruik kant-en-klare industriemodellen voor elektra, gas, water, afvalwater en infrastructuur en zet GIS- en CAD-gegevens om naar intelligente industriemodellen.

brug4.jpg

AutoCAD Map 3D slaat een brug tussen CAD en GIS

AutoCAD Map 3D is één van de vooraanstaande technische platforms voor het opstellen en beheren van ruimtelijke gegevens en slaat een brug tussen CAD en GIS.

Dankzij AutoCAD Map 3D kunnen technische en GIS professionals met dezelfde gegevens werken en kunt u geospatiale functies integreren in een enkele omgeving voor efficiëntere workflows.

Meer productiviteit, kwaliteit, nauwkeurigheid en efficiëntie

AutoCAD Map 3D leest vlakken (polygonen) en andere data van verschillende bestandsformaten in zonder noodzakelijke conversie of datamanipulatie.

AutoCAD Map 3D biedt ook de mogelijkheid om een koppeling te maken tussen de objecten in de tekening en de bijhorende gegevens die zijn opgeslagen in een externe database. AutoCAD Map 3D biedt zo meer productiviteit, kwaliteit, nauwkeurigheid en efficiëntie. U kunt data met collega's en klanten uitwisselen in verschillende bestandsformaten voor betere interoperabiliteit met andere GIS software. AutoCAD Map 3D kan diverse bestandsformaten inlezen en exporteren zoals ArcView Shapefile en ArcInfo-coverages van ESRI, MapInfo MIF/MID, MapInfo TAB en MicroStation DGN (inclusief V8).

Civil3D.jpg
Civil3D.png

Tekenen conform standaarden

AutoCAD Map 3D bevat de functionaliteit Object Classification voor gestandaardiseerd tekenen.

Tekeningen dienen vaak volgens bepaalde normen aangeleverd te worden, bijvoorbeeld volgens Nederlandse IMRO-codering. Dankzij de functionaliteit Object Classification in AutoCAD Map 3D kun je gestandaardiseerd tekenen. Ook kunnen niet-grafische gegevens onmiddellijk meegegeven worden. Dit verzekert een consistente opbouw en vereenvoudigt het onderhoud van standaarden in de tekening.

Wilt u persoonlijk advies of meer informatie?

Stel een vraag Maak een afspraak

Ook verkrijgbaar in Ook verkrijgbaar in

Deze oplossing is ook verkrijgbaar in voordelige suite.

Architecture, Engineering & Construction Collection

Met de Architecture, Engineering & Construction Collection van Autodesk heeft u alle CAD en BIM tools in huis voor modellering, visualisatie en documentatie, in één kostenbesparende oplossing.

  • Minimaliseer faalkosten
  • Tijdwinst
Lees meer

Gerelateerde downloads

Alle documenten over AutoCAD Map 3D

Gerelateerde video's

Bekijk de video's over AutoCAD Map 3D

  • Autodesk Infrastructure Design Suite 2016 overview

  • Autodesk Subscription

Gerelateerde thema's

Deze software sluit aan op diverse thema's

Meer thema's

Gerelateerde cases

Ervaringen uit de praktijk

Meer cases

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?