Airpalette eTOD

(eTOD) oplossing voor uw luchtvaart industrie

Stel een vraag

Focus op NTTDATA’s airpalette eTOD (electronic Terrain & Obstacle Data) Oplossing

De “airpalette” eTOD oplossing is de enige terrein  en obstakel data leverantie service die de hoge resolutie satelliet beelden van Amerikaanse bedrijf DigitalGlobe’s, 3D terrein informatie (wereldwijde dekking) en 3D ruimtelijke informatie beheer technologie van NTT DATA, combineert.

Met de “airpalette” eTOD oplossing is het mogelijk om laatste en meest gedetailleerde terrein en obstakel data te gebruiken om de nauwkeurigheid en efficiëntie van vlieg baan obstakel verificatie van vlucht procedure ontwerp te verbeteren. De eTOD oplossing is in overstemming met de relevante ICAO documentatie (Annex 4, 11, 14, 15 en Doc 9881). eTOD is de terrein en obstakel data leverancier met de hoogste resolutieniveau (31cm - 50 cm wereldwijd).

Lees meer

Verbeter nauwkeurigheid en efficiëntie van vlieg pad obstakel verificatie.

Andrew Briggs Services Manager - Aviation - NedGraphics Andrew Briggs

Voordelen van eTOD

USP In overeenstemming met

In overeenstemming met

ICAO Annex-15, RTCA DO-276B, RTCA DO-272C, EUROCAE ED-98(A),FAA AC-150-5300/18(B).

USP Wereldwijde dekking

Wereldwijde dekking

Hoge resolutie satelliet data.

USP Quality control

Quality control

Ondersteund kwaliteitsborging en kwaliteitscontrole.

eTOD.jpg

Directe data uitwisseling

Soepele overgang van de procedure ontwerp tool naar andere software voor bevestiging of simulatie. Vermindert de kans op menselijke fouten door het tonen van de uitgewisselde data.

Rond 2015 moeten alle ICAO luchtvaartdiensten deze data verzamelen voor: Baken gebaseerde procedure ontwerp, PBN procedure ontwerp, Defecte motor procedure ontwerp, geluidoverlast verlagend procedure ontwerp, Drift-down Procedure, Luchtdrukregelingsstoringsontsnappingsroute, luchthavens voor onbemande vliegtuigen.

Wilt u een persoonlijk advies of meer informatie?

Ask a question Make an appointment

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?