NedGraphics Aeronautical Utilities

(AIP) kaartproductie

Vraag een demo aan

Werken in een geprojecteerde omgeving

smartGlobe Aeronautical Utilities biedt een toolset om in een geprojecteerde omgeving te werken, punten in lengte-/breedtegraden te plotten en uit te lezen, en geodetische lijnen, kruisingen enz. te kunnen berekenen en tekenen.

De utilities zijn bereikbaar vanuit de grafische omgeving. MicroStation (V8 of nieuwer) wordt gebruikt als grafische engine.

Lees meer

Onze producten voldoen volledig aan de standaarden van EUROCONTROL en ICAO's Annex 4 en Document 8697.

Andrew Briggs Services Manager - Aviation - NedGraphics Andrew Briggs

De belangrijkste voordelen

USP Geprojecteerd

Geprojecteerd

Werken in een geprojecteerde omgeving.

USP Punten plotten en uitlezen

Punten plotten en uitlezen

Punten plotten en uitlezen in lengte-/breedtegraden.

USP Geodetische lijnen

Geodetische lijnen

Geodetische lijnen, kruisingen berekenen en tekenen.

Aeronautical Charting System.jpg

De belangrijkste functies

Een kaart maken en instellen: een driedimensionaal gebied op de kaart moet worden geprojecteerd op het tweedimensionale ontwerpkader. Ondersteuning voor Mercator-, Lambert Conformal Conic- en Polar Stereographic-projecties.

  • Een raster maken: een kaartgrens (neatlines) en raster of streepplaat kan worden gegenereerd met markeringen op door de gebruiker gedefinieerde intervallen.
  • Luchtvaartberekeningen uitvoeren: bereken routes en afstanden en converteer geografische posities naar cartesiaanse rasterposities en vice versa.
  • Sjabloonkaarten definiëren en opslaan onder een door de gebruiker opgegeven naam. Inclusief configuratietools om ieder aspect van de grafische weergave van rasters en streepplaten vast te leggen.

Los verkrijgbaar of in een voordelige suite

NedGraphics Aviation Solutions levert aeronautical charting solutions en training van wereldklasse. Wij leveren een scala aan 'Off the Shelf'-producten die zich in de praktijk hebben bewezen en die worden gebruikt door meer dan zestien landen en organisaties verspreid over de wereld.

Wilt u persoonlijk advies of meer informatie?

Stel een vraag Maak een afspraak

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?