Workshop NedInfra Tekenen Plus

  • Duur: Halve dag
  • Prijs: € 300,-
  • Trainingsvorm: Klassikaal

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die de krachtige combinatie van NLCS en IMGeo (BGT) wilt toepassen in het ontwerpproces. Kennis van NedInfra Tekenen (Lite) is hierbij gewenst.

Doelgroep

Ontwerpers, bouwers, landmeters, GEO- en BOR beheerders leveren ieder, vanuit hun eigen taak, expertise en standaard, een bijdrage aan het proces van ontwerp tot realisatie en beheer. Het gebruik van de NLCS en IMGeo (BGT) maakt deze samenwerking mogelijk. NedGraphics heeft met NedInfra Tekenen Plus dé oplossing ontwikkeld waarmee u de NLCS en BGT informatie gebruikt én creëert.

Tijdens de halve dag durende workshop maakt u kennis met de nieuwe functionaliteiten in NedInfra Tekenen Plus waarmee IMGeo (BGT) data wordt gedownload vanuit PDOK, wordt ontworpen conform NLCS en het ontwerp tevens terugvertaald wordt naar IMGeo (BGT).

Trainingsinhoud

  • Van IMGeo (BGT) naar lijnen
  • Tekenen conform NLCS voorbereidend op IMGeo
  • NLCS naar IMGeo conversie


Training aanvragen

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap