TopoCAD Training

  • Prijs: € 1480,-
  • Trainingsvorm: Op locatie

Leren omgaan met de functionaliteit van TopoCAD. De onderwerpen van de training zijn vrij samen te stellen.

Doelgroep

De training is bedoeld voor mensen die kaartmateriaal en GEO-informatie gaan bewerken met TopoCAD en voor applicatiebeheerders die het GEO-informatie model gaan beheren.

Deze training geven wij voornamelijk op maat, waarbij specifieke (branche/bedrijfsgerichte) onderwerpen behandeld worden.

Voorkennis

Kennis van AutoCAD is vereist. Kennis van AutoCAD Map is een pre.

Trainingsinhoud

Mogelijke onderwerpen: Model koppelen, presentatie inrichten, digitaliseren, topoCAD editor, uitwisseling via nen-bestanden, opschonen, vlakvormen, thematiseren.

De duur van de training is afhankelijk van de te behandelen onderwerpen. Dit zal in overleg met u en de docent bepaald worden.Training aanvragen

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap