NedView GIS Training

  • Prijs: € 1400,-
  • Trainingsvorm: Op locatie

Het snel en effectief leren omgaan met de ontwerp- en beheerfunctionaliteit van NedView GIS. Het in staat zijn om kaarten te maken, beheren en afdrukken.

Doelgroep

Tekenaars/ontwerpers en kaartbeheerders die hun bestanden willen gaan maken en beheren met NedView GIS.

Deze training geven wij voornamelijk op maat, waarbij specifieke (branche/bedrijfsgerichte) onderwerpen behandeld worden.

Voorkennis

Ervaring met voorgaande versie(s) van NedView GIS of een andere CAD applicatie.

Trainingsinhoud

Mogelijke onderwerpen: Tekenfunctionaliteit, construeren, vlakvormen, printen / plotten, meten en dimensioneren, coderen, presenteren, filteren, referentiebestanden inlezen (DWG/Shape/DES), verschillende cartografische functies.

De duur van de training is afhankelijk van de te behandelen onderwerpen. Dit zal in overleg met u en de docent bepaald worden.Training aanvragen

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap