NedPlan Training

  • Prijs: € 1400,-
  • Trainingsvorm: Op locatie

Met deze training wordt u vertrouwd gemaakt met de nieuwste zaken omtrent digitale ruimtelijke plannen en leert u deze in NedPlan te controleren, te muteren en te beheren. Het gaat om bestemmingsplannen, gebiedsgerichte besluiten en structuurvisies.

Doelgroep

Alle gebruikers die met digitale ruimtelijke plannen werken (NedPlan).

Deze training geven wij voornamelijk op maat, waarbij specifieke (branche/bedrijfsgerichte) onderwerpen behandeld worden.

Voorkennis

Kennis van de RO Standaarden is een pre.

Trainingsinhoud

Mogelijke onderwerpen: Controleren plankaart, beheren plankaart, administratieve wijzigingen doorvoeren, plannen beheren en publiceren.

De duur van de training is afhankelijk van de te behandelen onderwerpen. Dit zal in overleg met u en de docent bepaald worden.Training aanvragen

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap