NedInwinning Training

  • Prijs: € 1400,-
  • Trainingsvorm: Op locatie

De basistraining NedInwinning gaat in op de basisbeginselen van het verwerken van een landmeetkundige meting tot XML bestand. Na het voltooien van de opleiding is de deelnemer in staat zelfstandig een landmeetkundige meting te verwerken tot XML bestand.

Doelgroep

De training is bedoeld voor gebruikers van NedInwinning. Deze training geven wij voornamelijk op maat, waarbij specifieke (branche/bedrijfsgerichte) onderwerpen behandeld worden.

Voorkennis

Kennis van landmeten is een vereiste. Kennis van CAD-systemen is een pre.

Trainingsinhoud

Mogelijke onderwerpen:
Database, worksets, codering, project, grondslagbank, meting/vereffening, profielen, SVG viewer, opties, XML
De duur van de training is afhankelijk van de te behandelen onderwerpen. Dit zal in overleg met u en de docent bepaald worden.Training aanvragen

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap