MicroStation PowerCivil Workshop

  • Duur: 1 dag
  • Prijs: € 408,- per dag
  • Trainingsvorm: Klassikaal

Aan de hand van deze workshop willen wij u kennis laten maken met het ontwerpen van infrastructuur in 2D en3D. De voordelen van het ontwerpen van infrastructuur in 3D zijn veelledig, denk bijvoorbeeld aan het berekenen van de hoeveelheden, het automatisch produceren van dwarsprofielen, het gebruik van de 3D modellen in een BIM omgeving, ClashDetections, visualisaties, en uitzetgegevens.

In de afgelopen jaren is er veel gebeurd op het gebied van “3D Information Modelling”. Wij willen u als MicroStation User bekend maken met de 3D ontwerpsoftware van Bentley Systems. De software die we gebruiken is gebaseerd op MicroStation en heet PowerCivil OpenRoads. Sinds 2013 is de nieuwe OpenRoads technologie beschikbaar en deze begint aan een opmars. Inmiddels zijn er al een aantal Ingenieursbureaus, Aannemers en Overheden die deze nieuwe technologie gebruiken.

Doelgroep

De workshop is bedoeld voor MicroStation Users die kennis willen maken met de mogelijkheden van de 3D ontwerpsoftware Power Civil van Bentley Systems.

Voorkennis

Basiskennis van MicroStation.

Trainingsinhoud

  • Kennismaken met de parametrische-ontwerp functionaliteiten en zijn gebruiksvriendelijkheid.
  • Behandelen mogelijkheden aan de hand van een ontwerp voorbeeld.
  • Het ontwerpen van een weg, hiervan dwarsprofielen genereren en een visualisatie maken.
  • Zelf in te brengen onderwerpen.


Training aanvragen

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap