MicroStation CONNECT Release Workshop

 • Duur: 1 dag
 • Prijs: € 408,- per dag
 • Trainingsvorm: Klassikaal

Bent u inmiddels ook overgestapt op MicroStation CONNECT of denkt u erover om deze update te installeren? Dan is deze workshop voor u bedoeld! In deze nieuwe interactieve workshop leert u de nieuwe mogelijkheden van MicroStation CONNECT.

Doelgroep

Beheerders en gebruikers van MicroStation V8i.

Voorkennis

Ruime kennis van MicroStation V8i.

Gerelateerde trainingen

MicroStation CONNECT Basis

MicroStation CONNECT Upgrade

MicroStation CONNECT Applicatiebeheer

Trainingsinhoud

Ochtend

In het ochtendprogramma komen de verschillen met MicroStation V8i en nieuwe functionaliteiten aan bod, waaronder grotendeels de vernieuwde gebruikersinterface, het beheer en hoe deze versie te installeren is. Tevens wordt u geleid door de nieuwe ribbonmenu’s van MicroStation CONNECT, zodat u weet waar u alle functies kunt vinden.

  Middag

  In het middagprogramma gaat u zelf aan de slag met het maken, aanpassen en opslaan van enige tekeningen

   Stuur ons uw onderwerpen

   Wij willen deze workshop zo goed mogelijk laten aansluiten op uw dagelijkse praktijk. Voorafgaand aan deze workshop kunt u dan ook zelf eigen onderwerpen aandragen.    Schrijf u nu in

    Schrijf u nu in

    Datums & locaties

    Vianen
    3 oktober 2019

    Over Cadac Group

    In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

    Meer over Cadac Group

    Onze locaties

    worldmap