GEOCAD Training

  • Prijs: € 1480,-
  • Trainingsvorm: Op locatie

Tijdens deze training kunnen gebruikers en beheerders kennis maken met de mogelijkheden van GEOCAD. De onderwerpen van de training zijn vrij samen te stellen.

Doelgroep

De training is bedoeld voor gebruikers van GEOCAD.

Deze training geven wij voornamelijk op maat, waarbij specifieke (branche/bedrijfsgerichte) onderwerpen behandeld worden.

Voorkennis

Ruime ervaring met Microstation.

Trainingsinhoud

Onderwerpen op aanvraag. De docent zal naar eigen inzicht en in overleg met de deelnemers de onderwerpen verdiepen, verbreden of aanvullen.

De duur van de training is afhankelijk van de te behandelen onderwerpen. Dit zal in overleg met u en de docent bepaald worden.Training aanvragen

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap