AutoCAD assessment

  • Prijs: € 350,-
  • Trainingsvorm: Op locatie

Wij zijn van mening dat het belangrijk is om te trainen naar de behoefte van de gebruikers. Dit betekent dat we gebruikers kennis geven van zaken die zíj belangrijk vinden, op het moment dat zíj dat nodig hebben. Om de kennisbehoefte van gebruikers in kaart te brengen, hebben wij het AutoCAD assessment ontwikkeld.

Het assessment is een zogenaamd 'Skills assessment' en geen 'Knowledge assessment', waarmee het huidige kennisniveau en bekwaamheid van AutoCAD gebruikers wordt gemeten op 3 kernpunten: Correctheid, slimheid en efficiëntie. Op basis van de resultaten worden concrete leerdoelen inzichtelijk gemaakt die efficiënt en snel kunnen worden behaald door middel van een op maat gemaakte training.

Doelgroep

Het AutoCAD assessment bestaat uit verschillende oefeningen die corresponderen met de onderwerpen en leerdoelen uit onze AutoCAD basis-, vervolg-, en gevorderdentrainingen. Ongeacht uw huidig niveau is het assessment daarmee toegankelijk voor elke AutoCAD gebruiker.

Het assessment wordt afgenomen in groepen van minimaal 4 personen. (De genoemde prijs is per persoon).

Voorkennis

Momenteel is het assessment gericht op AutoCAD software. Desalniettemin, omdat AutoCAD de basis vormt voor veel Autodesk én NedGraphics producten, is het assessment ook van toegevoegde waarde voor bijvoorbeeld AutoCAD Map 3D, Autodesk Civil 3D en TopoCAD gebruikers.

Trainingsinhoud

  • Wij komen graag langs om het assessment bij u op locatie af te nemen. Het afnemen van het assessment zal twee uur per groep (van minimaal 4 en maximaal 8 personen) in beslag nemen. In een persoonlijk adviesgesprek zullen de resultaten van alle individuele assessments worden besproken en stippelen wij samen met u leerdoelen uit voor (groepen) gebruikers.


Training aanvragen

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap