NedGraphics trainingen

Laat u trainen door de experts

Jarenlang is NedGraphics úw opleider op het gebied van NedGraphics, Autodesk, Bentley en Transoft Solutions trainingen. Onze ervaren docenten zorgen ervoor, dankzij hun geruime (praktijk-)ervaring, dat u direct aan de slag kunt.

Niet de software, maar de gebruiker staat centraal!
Omdat uw ontwikkeling centraal staat, hebben we voor onze Autodesk trainingen leerpaden ontwikkeld die aansluiten op functieprofielen. Daarnaast maken we individuele leerpaden mogelijk door onze trainingen gemoduleerd aan te bieden. Door samen met ons leerpaden uit te stippelen, kunt u uiteindelijk een specialist binnen uw vakgebied worden. Bekijk onze opleidingsbrochure en bepaal waar u naartoe wilt groeien!

Certificeringen
Met certificeringen als Autodesk Authorized Training Center en Bentley Institute verzorgen wij trainingen van de hoogste kwaliteit. Met een praktijkgerichte aanpak, kleine groepen, unieke Nederlandstalige cursusdocumentatie en ervaren docenten haalt u met ons het beste in huis.

Waarom NedGraphics?

  • Klassikaal of op locatie
  • Docenten afkomstig uit CAD/GIS praktijk
  • Afgestemd op actuele marktontwikkelingen

Trainingen (223)

Merk
Alle merken Toon minder
Pakket
Alle pakketten Toon minder

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?