WIBON en KLIC WIN komen eraan

Wij brengen de veranderingen voor u in beeld

18 maart 2018 in industrie Overheid

Inschrijven Webinar WIBON

Het is al geruime tijd in voorbereiding, maar het gaat nu snel concreet worden. De WIBON en KLIC WIN komen eraan. Voor alle netbeheerders betekent dit dat er nieuwe wetgeving komt en dat er een volledig andere werkwijze moet worden gehanteerd.

Wetgevingsproces is afgerond
De combinatie van WIBON plus gewijzigde WION is sinds 1 juli 2018 van kracht met een overgangsperiode van 6 maanden. Dat betekent dat alle netbeheerders uiterlijk 31 december 2018 aan de nieuwe wet moeten voldoen. En dat u moet aansluiten op het nieuwe KLIC WIN. Het huidige KLIC houdt per 1 januari 2019 op te bestaan.


WIBON Webinar
Tijdens een 30 minuten durende Webinar op 10 april om 10.00 uur informeren wij u over de nieuwe wetgeving en de comfortabele oplossing die NedGraphics levert om hier aan te voldoen: NedWIBON. Wij zetten de kenmerken en voordelen voor u op een rij, inclusief een live demonstratie van NedWibon.

Schrijf u vandaag nog in


NedWIBON
NedGraphics levert met NedWIBON een nieuw ontwikkeld SaaS-platform waarmee u als netbeheerders comfortabel en probleemloos op KLIC WIN aansluit, naadloos vanuit uw eigen beheersysteem voor kabels en leidingen. 

Kennis van zaken
In onze Workshop WIBON Awareness vertellen wij u alles over de op stapel staande veranderingen. In de workshop passeren wetgeving, INSPIRE en KLIC WIN de revue, lichten we achtergronden toe en gaan we in op alle procesmatige, organisatorische, juridische en data-aspecten. Workshop WIBON Awareness

Voorbereiding
Wilt u elk risico op tegenslag of teleurstelling vermijden? Dan brengen we gedetailleerd in beeld wat de overgang van KLIC naar KLIC WIN voor uw organisatie betekent. We lichten taken, verantwoordelijkheden, data, processen en systemen door en rapporteren waar risico’s en verbeterpunten zitten. U ontvangt een overzichtelijk en begrijpelijk transitieplan, waarmee u deze belangrijke overstap optimaal ondersteunt. Transitieplan KLIC WIN

 

Met NedWIBON voldoet u zorgeloos aan de WIBON

Irena Dronjak Product Manager - NedGraphics
Irena Dronjak

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Uitnodiging webinar: NedGlobe - Gebruiksvriendelijk en krachtig GIS-viewer platform

  • Meer voorbereidingstijd invoering Omgevingswet

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap