Bekijk het Webinar: ‘One AutoCAD’ een positieve verandering voor o.a. AutoCAD en AutoCAD Map gebruikers

Welke meerwaarde heeft dit voor u?

12 april 2018 in industrie Infra

Bekijk het Webinar

Op 12 april jl. hebben wij een Webinar verzorgd; ‘One AutoCAD’ een positieve verandering voor o.a. AutoCAD en AutoCAD Map gebruikers. Hierin is o.a. toegelicht welke meerwaarde dit heeft voor uw organisatie.

Vanaf 22 maart 2018 biedt een AutoCAD 2019 Subscription ook toegang tot de functionaliteiten van diverse andere Autodesk oplossingen, waaronder AutoCAD Map 3D. Dit alles in één enkele AutoCAD versie, welke “One AutoCAD” wordt genoemd. 

Deze vereenvoudiging van de AutoCAD productlijn biedt meerwaarde aan AutoCAD gebruikers. Bij aanschaf van een licentie hoeft er tevens niet meer beslist te worden welk AutoCAD product voor de algemene werkzaamheden het beste aansluit op uw werkproces. Wanneer u een AutoCAD Subscription afsluit, krijgt u in 1 oplossing direct toegang tot AutoCAD, AutoCAD voor Mac, plus AutoCAD toolkits voor architectonisch ontwerp, mechanisch ontwerp, elektrisch ontwerp, MEP-ontwerp, fabrieksontwerp, GIS en Mapping. 

Tijdens het Webinar hebben wij u volledig op de hoogte gesteld van o.a.:

• Belangrijkste voordelen van een AutoCAD Subscription 
• Wat krijgt u bij het afsluiten van een One AutoCAD Subscription? 
• Hoe kunt u op basis van uw bestaande Autodesk Maintenance Plan of Subscription licenties beschikken over “One AutoCAD”? 
• Welke invloed heeft deze wijziging op AutoCAD Civil 3D? 
• Verschil One AutoCAD versus AEC Collection 

Heeft u het Webinar moeten missen? Bekijk deze alsnog via deze link en doe er uw voordeel mee.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Meer voorbereidingstijd invoering Omgevingswet

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap