Webinar: maak al uw plannen waar met NedOmgeving

10 maart 2020 in industrie Overheid

Info en inschrijven

NedOmgeving is dé plannen-applicatie, waarmee u de werkzaamheden in het kader van Omgevingswet op een soepele manier kunt uitvoeren.

Om u volledig te infomeren over alle ontwikkelingen en mogelijkheden welke NedGraphics biedt bij de invoering van plan-software binnen uw organisatie, organiseren wij op 2 april een 30 minuten durend Webinar. Wij informeren u niet alleen over de nieuwste functies, maar demonstreren u ook diverse Tips & Tricks, zodat u optimaal kunt profiteren van de software. De voordelen van de NedGraphics Webinars zijn dat u kunt deelnemen vanaf ieder gewenste locatie, u (reis)tijd bespaart en u goed geïnformeerd wordt over de nieuwste ontwikkelingen.

Schrijf u vandaag nog in

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Actuele ontwikkelingen NedOmgeving

  • Samen met NedGraphics op weg naar Common Ground

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap