Webinar – Launch AutoTURN 11

AutoTURN 11 is nu ook uitgebreid met fietssimulaties

25 maart 2020 in industrie Infra

Inschrijven Webinar

Interessante informatie, zeker voor de Nederlandse markt. Binnenkort worden de nieuwste AutoTURN versies beschikbaar gesteld, waarbij AutoTURN Pro nu ook is uitgebreid met rijcurve simulaties voor fietsen. Ideaal voor ontwerpers in hét fietsland van de wereld.

Deze ontwikkelingen zijn gerealiseerd i.s.m. specialisten van gemeente Amsterdam en gemeente Rotterdam, en de oplossingen zullen wereldwijd worden toegepast.

Tijdens dit Webinar worden de nieuwste AutoTURN ontwikkelingen getoond en besproken, zoals fietssimulaties, Inspect Simulation (kwaliteitscontrole), Intellipath (tijdsbesparing), eenvoudige voertuig zoek functionaliteit en diverse andere nieuwe features.

Dit Webinar wordt georganiseerd door Transoft Solutions, de producent van o.a. AutoTURN.

Het Webinar wordt georganiseerd op woensdag 1 april 2020, om 11:00 uur.
Registreer u vandaag nog voor deelname aan deze online sessie.

Inschrijven Webinar

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Actuele ontwikkelingen NedOmgeving

  • Webinar: maak al uw plannen waar met NedOmgeving

  • Samen met NedGraphics op weg naar Common Ground

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap