Voorjaarsactie: Eenvoudig overstappen naar de meest succesvolle BGT oplossing

25 april 2017 in industrie Overheid

Informeer naar de mogelijkheden Meer over NedBGT

Na de transitie moet u als bronhouder het beheer van de BGT verder inregelen. Aanvullen van ontbrekende gegevens en het opwaarderen van niet geclassificeerde objecten. Het proces van mutatiesignalering (inclusief de verwerking van terugmeldingen) en mutatieverwerking binnen de eigen organisatie moeten verder worden ingeregeld. Het moment om alsnog zonder zorgen of grote investeringen aan te sluiten bij de BGT koploper! Dit voorjaar kunt u nog zorgeloos overstappen naar een BGT applicatie die zich zowel in de transitiefase als in de beheerfase al ruimschoots heeft bewezen.

BGT met kopregel.jpg

Bijna alle bronhouders met NedBGT zijn al succesvol aangesloten op de Landelijke Voorziening (LV) en leveren al dagelijks mutaties aan.  
Profiteer nu van de aantrekkelijke voorjaarsactie om zorgeloos over te stappen naar NedBGT.

Eenvoudig overstappen is naast NedBGT ook mogelijk voor de oplossingen:

NedMagazijn
NedBRK
NedPubliceer Suite
NedInwinning Suite
NedInfra Suite (NLCS)

Neem contact met ons op voor de speciale mogelijkheden die voor u gelden.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Nieuwe functionaliteiten en vernieuwde interface NedOmgeving

  • NedOmgeving en Toepasbare regels

  • Ontwikkelplanning NedOmgeving

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap