Volg het Webinar over het AutoCAD assessment

Door het delen van ervaringen komen we samen verder!

08 maart 2019 in industrie Infra

Inschrijven webinar

ADCIM (ingenieursbureau), Stedin (netbeheerder) en de Gemeente Leiden hebben deelgenomen aan de introductieactie van onze nieuwste dienst; het AutoCAD assessment. Ondanks de verschillende disciplines, werkzaamheden en kennisniveaus van de gebruikers, heeft iedere organisatie geprofiteerd van het assessment. NedGraphics organiseert dit Webinar om de opgedane ervaringen met u te delen zodat ook uw organisatie hiervan kan profiteren.

Assessment ADCIM .jpg

Voor wie is dit Webinar bedoeld?

Dit Webinar is, ongeacht uw functie, interessant voor iedereen die inzicht wil krijgen in het aanwezige kennisniveau en de voordelen die dit biedt voor de gebruikers en uw organisatie. Het assessment biedt meerwaarde voor:

1. Werkgevers, managers en teamleiders om het kennisniveau van zijn of haar AutoCAD gebruikers in beeld te krijgen. 

2. Gebruikers van de Autodesk software om doelgericht en efficiënt te worden getraind naar zijn of haar persoonlijke behoefte. 

3. Uw organisatie. Het assessment, hieruit volgende specifieke training en certificering verhogen de uitstraling en professionaliteit van uw organisatie. 

Webinar AutoCAD assessment

Hoe gaat het AutoCAD assessment in z'n werk, hoe hebben onze klanten en NedGraphics het assessment ervaren en wat zijn de grootste voordelen voor u? Tijdens het maximaal 30 minuten durende Webinar op 26 maart 2019 om 11.00 uur beantwoordt onze Adviseur opleidingen Erwin Wielink deze vragen en krijgt u inzicht in hoe ook uw organisatie kan profiteren van het AutoCAD assessment.

Schrijf u vandaag nog in! 

Inschrijven Webinar WIIn

 

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Meer voorbereidingstijd invoering Omgevingswet

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap