VNG Realisatie: NedGraphics betrouwbaar, oplossingen solide

NedGraphics biedt goed doordachte oplossingen met tal van mogelijkheden om processen efficiënt in te richten.

25 januari 2018 in industrie Overheid

De afgelopen maanden heeft VNG Realisatie een uitgebreide marktverkenning uitgevoerd namens ruim 100 gemeenten. NedGraphics heeft in haar presentatie een toelichting gegeven op haar ambitie, de focus op toekomstige ontwikkelingen en haar rol als onafhankelijk leverancier.

Voorzijde.jpg

Onze oplossingen voor Wkpb/BRK, BGT, Gegevensmagazijn/Viewer kregen kwalificaties als robuust, doordacht en flexibel en hebben op meerdere onderdelen een maximale score behaald.
Vanuit onze rol als onafhankelijk leverancier hebben wij de voordelen van geografische integratie van BGT en BAG toegelicht.

Met NedCore doen we daar nog een schep bovenop: met de geografische integratie van onder meer BGT, BOR, BAG en WOZ leggen we nu al het fundament voor de ’kernregistratie objecten’ die door het ministerie, VNG Realisatie en het GGB op de agenda gezet is.

VNG Realisatie - voorheen KING

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Uitnodiging webinar: NedGlobe - Gebruiksvriendelijk en krachtig GIS-viewer platform

  • Meer voorbereidingstijd invoering Omgevingswet

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap