Vault project Provincie Overijssel succesvol afgerond

19 februari 2016 in industrie Infra

Na een hele goede voorbereiding en samenwerking is het Vault project bij Provincie Overijssel succesvol afgerond.

IMG_3723.JPG

De Provincie Overijssel gaat duizenden ontwerp bestanden nu veilig beheren in de Vault omgeving. Daarnaast gaan we deze en de CAD omgeving ook de komende jaren voor de Provincie Overijssel beheren, dus een langere termijn relatie met een tevreden klant.

De interesse in Autodesk Vault in combinatie met de NedGraphics / Cadac Group Best Practice groeit binnen de GWW sector. Er zijn reeds eerder succesvolle Vault projecten afgerond bij o.a. Provincie Zeeland, Havenbedrijf Rotterdam en Provincie Drenthe.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Nieuwe functionaliteiten en vernieuwde interface NedOmgeving

  • NedOmgeving en Toepasbare regels

  • Ontwikkelplanning NedOmgeving

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap