Succesvolle (Ned)BGT in de regio Nijmegen

Een bijzondere samenwerking tussen gemeenten onderling en NedGraphics in het bijzonder

26 juli 2016 in industrie Overheid

Op 14 juli ontvingen de gemeenten in de regio Nijmegen (gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Heumen, Mook en Middelaar en Nijmegen zelf) een taart en felicitatie van NedGraphics voor het (bijna) afronden van fase 1 van het BGT project.

DSC02154.JPG

Er werd een korte terugblik gegeven op de afgelopen periode en vervolgens werden in het bijzijn van circa 30 aanwezigen de contracten getekend tussen de individuele gemeenten en gemeente Nijmegen (regierol). In een eerder stadium (april 2016) had de gemeente Nijmegen al overstemming bereikt met NedGraphics over de Raamovereenkomst voor het leveren en implementeren van de NedBGT software.

NedGraphics is trots op de geboekte resultaten. De bestanden van Beuningen en Berg en Dal zijn inmiddels al geleverd aan SVB-BGT en de gemeente Heumen is zelfs al geladen in de Landelijke Voorziening. NedGraphics kijkt ernaar uit om de uitstekende samenwerking in de beheerfase voort te zetten.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Meer voorbereidingstijd invoering Omgevingswet

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap