Succesvolle eerste BIM Awareness voor Infra en Overheid training!

01 mei 2017 in industrie Infra

Donderdag 13 april heeft de eerste BIM Awareness voor Infra en Overheid training plaatsgevonden. Tijdens deze training, verzorgd door BIM docent Richard de Nier, hebben de deelnemers op een laagdrempelige en verhelderende wijze inzicht verkregen in het belang van BIM binnen de GWW sector en bij Overheden. “Wat zijn de laatste ontwikkelingen”, “Wat kunt u in de nabije toekomst in uw sector op het gebied van BIM verwachten” en “Hoe kunt u hier met uw organisatie op inspelen” waren enkele vraagstukken die tijdens de training aan bod zijn gekomen.

BIM training.jpg

Dynamische en interactieve training
De BIM Awareness training voor Infra is bedoeld voor iedereen die werkzaam is in de GWW-, civiele sector en Overheden. Dit had een volle klas met een gemengde deelnemersgroep tot gevolg; werkvoorbereiders, projectleiders, ontwerpers en managers. Door deze grote verscheidenheid in disciplines ontstond een dynamische, interactieve training en werd het onderwerp BIM vanuit verschillende perspectieven benaderd.

“Het was een uitstekende dag! Ik heb veel geleerd en gehoord en kon de opgedane kennis een dag later direct toepassen!” 

Nog enkele plaatsen beschikbaar
Voor 22 juni zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar. Wees er snel bij en schrijf je vandaag nog in op https://www.cadac.com/nedgraphics/trainingen/bim-awareness-voor-infra/

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Meer voorbereidingstijd invoering Omgevingswet

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap