Succesvol webinar “Veel Autodesk wijzigingen, wat betekent dit voor u?”

08 december 2015 in industrie Infra

Bekijk het webinar Stel een vraag

Op 3 december 2015 heeft NedGraphics het webinar “Veel Autodesk wijzigingen, wat betekent dit voor u?” verzorgd. Een succesvol webinar waarbij wij zijn ingegaan op de vanuit Autodesk reeds doorgevoerde en komende wijzigingen op licentiegebied. Een belangrijk onderdeel van het webinar was het Account Portaal van Autodesk en de steeds grotere rol van dit account.

Webinar_wp.jpg

Aan het einde van het Webinar hebben wij de vragen, zoals deze voor en tijdens het Webinar door de deelnemers gesteld zijn, beantwoord waarbij we tijdens de sessie zoveel mogelijk aan de wensen van de deelnemers hebben voldaan.

Heeft u het webinar gemist en bent u benieuwd naar de wijzigingen die Autodesk doorvoert? Bekijk het webinar dan nog eens. De bijlagen waarnaar gerefereerd wordt tijdens het Webinar zijn opvraagbaar via: info@nedgraphics.nl.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Nieuwe functionaliteiten en vernieuwde interface NedOmgeving

  • NedOmgeving en Toepasbare regels

  • Ontwikkelplanning NedOmgeving

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap