Succesvol webinar “Autodesk wijzigingen en introductie van de Autodesk Industry Collections”

21 juni 2016 in industrie Infra

Bekijk het webinar Stel een vraag

Op 21 juni 2016 heeft NedGraphics het webinar “Autodesk wijzigingen en introductie van de Autodesk Industry Collections” verzorgd. Tijdens het 30 minuten durende Webinar hebben wij een toelichting gegeven op de aankomende Autodesk (licentiebeleid) wijzigingen per 31 juli 2016 en zijn de Industry Collections geïntroduceerd. * het Autodesk licentie model, van koop naar huur voor alle licenties * het nu nog voordelig upgraden naar de Autodesk Infrastructure Design Suites * de voorwaarden van uw bestaande Autodesk Maintenance Subscription * Wat u kunt ondernemen om te profiteren van deze Autodesk wijzigingen?

Webinar_wp.jpg

Aan het einde van het Webinar hebben wij de vragen, zoals deze voor en tijdens het Webinar door de deelnemers gesteld zijn, beantwoord waarbij we tijdens de sessie zoveel mogelijk aan de wensen van de deelnemers hebben voldaan.

Heeft u het webinar gemist en bent u benieuwd naar de wijzigingen die Autodesk doorvoert? Bekijk het webinar dan nog eens. De bijlagen waarnaar gerefereerd wordt tijdens het Webinar zijn opvraagbaar via: info@nedgraphics.nl.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Meer voorbereidingstijd invoering Omgevingswet

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap