Samenwerking NedGraphics met integratie-specialist C-Content

13 maart 2017 in industrie Overheid

Recent is NedGraphics een samenwerking aangegaan met de content integratie-specialist C-Content. Door deze samenwerking is het voor NedBrowser-gebruikers (de door vele overheden toegepaste GIS-viewer van NedGraphics) mogelijk om vanuit deze omgeving relevante informatie te raadplegen, die afkomstig is uit andere, vooral administratieve bronnen. Hierbij kan gedacht worden aan DMS-en zaaksystemen, e-mail-bestanden, netwerkschijven of externe webpagina’s. Andersom is het voor gebruikers van MY-LEX Overheid®, het contentintegratiesysteem van C-Content voor de Nederlandse overheid, mogelijk om op ‘google-achtige wijze’ relevante geometrische informatie te vinden en deze informatie direct in NedBrowser te raadplegen.

NedBrowser koppeling v2.jpg

Op deze wijze geven C-Content (https://www.c-content.nl/) en NedGraphics verdere invulling aan de vindbaarheid en het optimale gebruik van beschikbare informatie. In een tijd waarin de hoeveelheid digitaal beschikbare gegevens exponentieel toeneemt, is het kunnen vinden van relevante informatie van essentieel belang. Alle interne en externe bronnen die voorheen onafhankelijk van elkaar moesten worden doorzocht, doorzoekt de gebruiker nu via één gecombineerd systeem, NedBrowser en MY-LEX Overheid® .

De koppeling tussen NedBrowser en MY-LEX Overheid® is gepresenteerd aan de gebruikersgroep van NedBrowser. Deze gebruikers hebben reeds het gemak kunnen ervaren van het eenvoudig kunnen vinden van informatie, ongeacht het bronsysteem. Deze presentatie werd dan ook zeer enthousiast ontvangen. Inmiddels heeft Gemeente Emmen besloten tot invoering van deze slimme koppeling. Wilt u meer weten over wat deze functionaliteit voor úw bedrijfsprocessen kan betekenen, neem dan contact met ons op.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Meer voorbereidingstijd invoering Omgevingswet

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap