NedGraphics en IMAGEM werken samen aan hoogwaardige locatie intelligente oplossingen gebaseerd op Smart M.App technologie

22 januari 2018 in industrie Overheid

IMAGEM en NedGraphics zijn recent een strategische samenwerking aangegaan rond Smart M.App technologie. Vanuit deze samenwerking zullen beleidsmakers en managers geholpen worden om data gedreven besluitvorming in hun beleid optimaal toe te passen.

1712-IMAGEM-NedGraphics-Partnership-Web-Option1.png

NedGraphics is een vooruitstrevende geospatial serviceprovider in Nederland, gefocust op  het combineren van geospatial technologie met documentatie- en databeheer voor de overheid. De oplossingen die zij bieden voor het ontwerpen, beheren en publiceren van digitale tekeningen en kaarten helpen om complexe werkprocessen te vereenvoudigen. Het efficiënt samenwerken van verschillende afdelingen binnen de overheid neemt hierdoor toe.

Smart M.App technologie biedt een unieke integratie van digitale kaarten en administratieve data, plus de mogelijkheid tot uitgebreide ruimtelijke analyses en presentaties. Geo-data en administratieve data sets zijn inmiddels ruim voor handen. Echte waarde wordt pas toegevoegd als ook de verborgen verbanden in deze data ruimtelijk én in de tijd inzichtelijk worden gemaakt. Smart M.Apps technologie biedt organisaties de mogelijkheid om van hun digitale kaarten nu ook echt ‘slimme kaarten’ te maken.

Voor NedGraphics is Smart M.App technologieeen logische aanvulling op haar producten- en diensten portfolio. Met Smart M.App technologie biedt NedGraphics aan haar opdrachtgevers de tooling om echt inzicht te verkrijgen met geo-data. Met behulp van Smart M.App technologie kunnen actuele vraagstellingen ruimtelijk in beeld worden gebracht zoals bijvoorbeeld ‘leefbaarheid’, ‘prijsontwikkeling vastgoed’, ‘leegstand’ en ‘energietransitie’.

Hennie Genee, Manager Development van NedGraphics zegt; “Door de samenwerking met IMAGEM richten wij ons op het helpen van onze opdrachtgevers (veelal lokale overheden) om het potentieel in alle beschikbare geo-data te helpen ontsluiten. Dit gericht op betere besluitvorming en dienstverlening door onze opdrachtgevers aan haar klanten (lees: burgers en bedrijven).

“Het voordeel van het gebruik van deze technologie is de mogelijkheid om datasets van verschillende bronnen met locatie intelligentie te combineren om zo data gedreven besluitvorming tot stand te laten komen door informatie te creëren voor inzicht en kennis. Gemeentebestuur, ambtelijk management en ook de gemeenteraad kunnen hiermee gebruiksvriendelijke en specifieke dashboards gebruiken om beleid te visualiseren en analyseren”, zegt Niels de Graaf, Market Manager bij IMAGEM.

De dashboard oplossingen zijn gebaseerd op Smart M.App technologie van Hexagon Geospatial. Dit cloud-gebaseerd platform helpt om lichtgewicht en dynamische applicaties en dashboards te maken door inhoud, workflow en geo-processen in één enkele applicatie te combineren om zo krachtige visualisatie mogelijk te maken. IMAGEM is platina partner van Hexagon Geospatial en de officiële distributeur van deze technologie in de Benelux.

Door de samenwerking tussen IMAGEM en NedGraphics zullen meer oplossing-gerichte dashboards en applicaties de besluitvorming van lokale overheden in Nederland gaan ondersteunen. 

Door de samenwerking met IMAGEM richten wij ons op het helpen van onze opdrachtgevers (veelal lokale overheden) om het potentieel in alle beschikbare geo-data te helpen ontsluiten. Dit gericht op betere besluitvorming en dienstverlening door onze opdrachtgevers aan haar klanten (lees: burgers en bedrijven). 

Hennie Genee Manager Development - NedGraphics
Hennie Genee

OVER IMAGEM

Wij zijn IMAGEM. Een team van professionals toegewijd om locatie te vertalen en verandering inzichtelijk maken. Wij geloven dat we een unieke bijdrage leveren aan het verbeteren van onze leefomgeving. Wij kunnen jou helpen bij het nemen van beslissingen door kennis en inzicht te bieden met “location intelligence” oplossingen. Zo kun je zelf jouw kaart van de toekomst tekenen. Voor meer informatie: www.imagem.nl.

Voor meer aanvullende informatie, neem contact op met:

Yashita Arora, Marketing Manager, IMAGEM
T: +31 (0) 55 3034 360
@:
marketing@imagem.nl

OVER NedGraphics

NedGraphics combineert al ruim 30 jaar geo-informatie technologie met document- en data-management. NedGraphics richt zich vooral op overheden en organisaties in Nederland met het doel om processen te optimaliseren en ontwerpresultaten te verbeteren. Voor meer informatie: www.nedgraphics.nl 

Voor meer aanvullende informatie, neem contact op met:

Suzanne Scholte, Coördinator Marketing & Communicatie, NedGraphics B.V.
T: +31 (0) 347-329621
@:
marketing@nedgraphics.nl

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Actuele ontwikkelingen NedOmgeving

  • Webinar: maak al uw plannen waar met NedOmgeving

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap