Samen met NedGraphics op weg naar Common Ground

09 maart 2020 in industrie Overheid

De Common Ground beweging is de volgende beweging om het gemeentelijk applicatielandschap te optimaliseren. Het initiatief gaat meer directe bevragingen bij de bron toelaten. Dit laat een volgende stap toe om, met elkaar, het gemeentelijk applicatielandschap te vereenvoudigen.

Naast de huidige Landelijke Voorzieningen en bronsystemen, gebaseerd op GEMMA 2 architectuur, bereidt NedGraphics haar klanten actief voor op de Common Ground. Binnen de Common Ground worden gegevens uitgewisseld middels API’s. Dit vraagt enerzijds nu om een op en af schaalbaar datawarehouse dat, aanvullend aan de Common Ground, uw beeld op informatie volledig maakt. Anderzijds worden de nieuwe API’s geïntegreerd in bestaande en nieuwe oplossingen van NedGraphics. Om ons commitment aan de Common Ground ontwikkeling kracht bij te zetten heeft NedGraphics het groeipact met enthousiasme ondertekend.

Zo bent u voor, tijdens en na de transitie naar Common Ground volledig in uw informatievoorziening en kunt u vertrouwen op de verdere modernisering van uw applicatielandschap.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Actuele ontwikkelingen NedOmgeving

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap