Op 9 oktober zijn wij aanwezig op het congres Overheid 360°!

"Samen op weg naar een slimme overheid"

13 augustus 2019 in industrie Overheid

Meld u aan

Op 9 oktober a.s. vindt u ons als partner op het congres Overheid 360° in Jaarbeurs. Digitale transformatie raakt de hele organisatie, van strategie, data, cloud tot aan de veiligheid van uw burgers. Een goede samenwerking is key. Daarom staat "Samen op weg naar een slimme overheid" dit jaar centraal tijdens het congres Overheid 360°.

NedGraphics is als toonaangevende ICT leverancier uiteraard aanwezig tijdens Overheid 360 en presenteert een actueel thema.

DIS Geo: handen vrij door innovatie
Het stelsel van basisregistraties gaat op de schop. Common Ground en DIS Geo zijn omvangrijke innovaties die de komende jaren geleidelijk vorm krijgen en zullen resulteren in een nieuwe informatiewereld, waarin samenhang optimaal geborgd wordt. Die nieuwe wereld en het huidige stelsel zullende de komende jaren naast elkaar bestaan.

In deze presentatie lichten we toe hoe wij met bestaande systemen geografische samenhang tussen BAG, WOZ en BGT/BOR aanbrengen zodat u te zijner tijd naadloos kunt migreren naar de Samenhangende Objectenregistratie. En we leggen uit hoe u voor het integrale gebruik van informatie met ons gegevensmagazijn op een beheerste manier kunt meegroeien met de ontwikkeling van Common Ground. Zo komen handen vrij voor optimalisatie van werkprocessen en andere innovaties zoals 3D.

Meld u kosteloos aan!

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Uitnodiging webinar: NedGlobe - Gebruiksvriendelijk en krachtig GIS-viewer platform

  • Meer voorbereidingstijd invoering Omgevingswet

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap