Organisaties hebben inzicht conditie CAD-omgeving door uitgevoerde CAD Health Check

14 juni 2018 in industrie Infra

Meer informatie CAD Health check

Diverse organisaties hebben de CAD Health Check laten uitvoeren en hebben hiermee een volledig inzicht in de conditie van hun CAD-omgeving gekregen. Regelmatig krijgen wij vragen over het verbeteren van de kwaliteit van de CAD-omgeving. Op basis van een standaard dienst, te weten CAD Health Check, levert NedGraphics een duidelijk en volledig inzicht in de conditie van de CAD-omgeving.

De uitkomsten van de Health Check dienen als onderlegger voor eventuele migratie- of upgradetrajecten en geven inzicht in de acties welke op korte dan wel lange termijn uitgevoerd dienen te worden om de omgeving actueel en optimaal in te kunnen blijven zetten. De resultaten en eventuele aanbevelingen van het onderzoek worden in een helder rapport opgeleverd.
Een gezonde CAD-omgeving
Diverse organisaties, waaronder Gemeente De Fryske Marren, Gemeente Den Helder, Gemeente Assen, Gemeente AA en Hunze en WMD Drinkwater hebben deze CAD Health Check laten uitvoeren. Deze organisaties hebben wij daarnaast getrakteerd op een heerlijke fruitmand.

Bent u ook nieuwsgierig naar de conditie van uw CAD-omgeving en welke voordelen dit voor u heeft? Wees er snel bij, ook de volgende 5 opdrachten ontvangen tevens een fruitmand!

Meer informatie over de CAD Health Check?

Contact me

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Meer voorbereidingstijd invoering Omgevingswet

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap