Opdrachtgevers en Opdrachtnemers kiezen voor NedInfra Tekenen Plus

04 december 2017 in industrie Infra

Meer informatie?

Ook Rijkswaterstaat, Provincie Noord-Brabant, Gemeente Den Helder, Movares, Ballast Nedam, Geo Infra en Roelofs Groep hebben deze keuze gemaakt. NedInfra Tekenen Plus is de complete oplossing waarmee steeds meer professionele organisaties de NLCS en BGT informatie gebruiken én creëren. NedInfra Tekenen Plus past perfect in de BIM-strategie waarbij het allemaal draait om het gebruik van de beschikbare informatie.

NedInfra.jpg

Ontwerpers, bouwers, landmeters, GEO- en BOR beheerders leveren ieder, vanuit hun eigen taak, expertise en standaard, een bijdrage aan het proces van ontwerp tot realisatie en beheer. Het gebruik van de NLCS en IMGeo (BGT) maakt deze samenwerking mogelijk.

Voordelen gebruik, toepassen en creëren NLCS en BGT informatie
Nederland beschikt met de BGT over een landsdekkende digitale topografische basiskaart. Dit is een prima basis voor de ontwerper. Wanneer de gegevens beschikbaar zijn in de taal van de ontwerper, kan deze zich richten op zijn eigen taak; civieltechnisch ontwerpen. Deze ontwerpinformatie kan dan weer beschikbaar worden gesteld in de taal van de GEO-beheerder, die de IMGeo (BGT) gegevens van het ontwerp als plantopografie registreert.

De
NedInfra Suite oplossingen worden op grote schaal gebruikt bij o.a. gemeenten, ingenieursbureaus, provincies, aannemers, rijksoverheden, landmeetkundige bureaus en adviesbureaus.

Wilt u weten wat de krachtige combinatie NLCS en IMGeo (BGT) voor u kan betekenen?

Meer informatie...

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Meer voorbereidingstijd invoering Omgevingswet

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap