Ook VGI Support kiest voor NGdW Private Cloud

11 april 2016 in industrie Infra

Met de combinatie van de vakinhoudelijke expertise van VGI Support en de kracht van de NedGraphics oplossing biedt VGI Support ontzorging voor haar klanten.

IMG_3789.JPG

De meeste BGT bronhouders beschikken over NedBGT, met als kloppend hart NGdW, en dit aantal neemt steeds verder toe. Sinds begin april zit de 100e bronhouder in de LV, waarvan 40% werkt met NedBGT. De oplossing heeft haar kracht bewezen.

VGI Support heeft gekozen voor NGdW Private Cloud waarmee zij profiteren van de krachtige oplossing en ontzorgt worden van ICT beheer. Op deze wijze kan VGI Support volledig focussen op de uitvoerende werkzaamheden bij haar klanten, waarbij het gaat om het structureel op orde brengen en houden van Geo-informatie.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Actuele ontwikkelingen NedOmgeving

  • Webinar: maak al uw plannen waar met NedOmgeving

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap