Ook Tauw, Gemeente Houten, Gemeente Dalsen en Witteveen+Bos kiezen voor AutoTURN

25 april 2017 in industrie Infra

AutoTURN is de meest gebruikte oplossing om o.a. op eenvoudige wijze rijcurves van diverse voertuigen (o.a. Nederlandse CROW-voertuigen) in vele verschillende situaties te bepalen in het CAD ontwerp.

Roundabout1_corbis.jpg

De verschillende AutoTURN versies worden op grote schaal gebruikt bij o.a. gemeenten, ingenieursbureaus, provincies, architectenbureaus, Rijkswaterstaat en adviesbureaus. Aan de lange lijst van gebruikers zijn nu ook Tauw, Gemeente Houten, Gemeente Dalsen, Gemeente Noordenveld, Gemeente Horst aan de Maas, Wissing en Witteveen+Bos toegevoegd.

AutoTURN wordt gebruikt door ingenieurs, architecten, ontwerpers en planners. Met dit tijdbesparende programma analyseren zij, in combinatie met de CAD software, rijcurves en bochtstralen in verkeerstechnische voorzieningen. Voorbeelden hiervan zijn; rotondes, bushaltes, parkeergarages, distributiecentra en ieder ander project waarbij toegankelijkheid- en manoeuvreerbaarheidscontroles vereist zijn.

AutoTURN is beschikbaar in drie verschillende versies, namelijk
AutoTURN Pro, AutoTURN en AutoTURN Lite.
Of het nu groot- of kleinschalige projecten zijn, voor ieder budget is er een AutoTURN versie.

Ook interesse in een van de AutoTURN oplossingen oplossing?
Klik
hier om informatie aan te vragen. 

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Meer voorbereidingstijd invoering Omgevingswet

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap