Ook gemeenten Woudrichem en Aalburg kiezen voor NedBRK

15 december 2014

Recent hebben ook de gemeenten Woudrichem en Aalburg gekozen voor NedBRK, de oplossing van NedGraphics voor het registreren, bevragen en ontsluiten van BRK-Levering. Het Kadaster heeft informatieverstrekking gemoderniseerd in de vorm van BRK-Levering: op basis van webservices, via dagelijkse mutaties. Daarnaast zijn geometrie en administratie geïntegreerd.

Per 1 januari 2016 wordt het huidige MO-AKR definitief vervangen door BRK-Levering. Organisaties hebben dus nog maar één jaar om aan te sluiten op BRK-Levering én hun werkprocessen aan te passen.

Een gevolg van BRK-levering is ook dat alle bestaande Wkpb-applicaties moeten worden aangepast. De BRK-oplossing van NedGraphics biedt daarom als extra optie een volledig vernieuwde Wkpb applicatie. Daarmee kan aan alle verplichtingen volgens de Wet kenbaarheid publiekrechtelijke beperkingen (Wkpb) worden voldaan. NedGraphics heeft daarbij haar Wkpb-applicatie als eerste gecertificeerd op basis van BRK-Levering.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Meer voorbereidingstijd invoering Omgevingswet

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap