Gemeente Venray volledig in de LV

27 februari 2015 in industrie Overheid

Gemeente Venray was één van de eerste bronhouders die actief bezig was met de opbouw van haar bestand. Samen met leverancier NedGraphics hebben ze in februari hun volledige grondgebied aan de Landelijke Voorziening geleverd. Projectleider Wilma Theunissen: “Het was een behoorlijk zware klus om alles op tijd verwerkt te krijgen, dus we zijn erg opgelucht dat het allemaal gelukt is”.

gemeente-venray-1.jpg

Samenwerking en afstemming met andere bronhouders
“Tijdens de overleggen met onze buren kwam als eerste het onderwerp ontzorging aan bod: Wilden anderen ontzorgd worden door gemeente Venray? Deels wel, maar deels ook niet. We hebben in Venray te maken met het Waterschap (deze ontzorgen we), de Provincie Limburg, Prorail, Defensie en uiteraard EZ.

Er volgde dan ook een traject over bronhoudersgrenzen, om af te stemmen met alle verschillende partijen. Vooral EZ heeft behoorlijk wat percelen in ons gebied. In de afstemming met EZ zat daarom de nodige verwerking. We zijn blij dat dat allemaal is gelukt. Het was een lang traject, maar het resultaat is er niet minder om.”

Klik hier voor het volledige artikel via BGTweb.

“In 2008 zijn we in Venray begonnen met de integrale kaart. Dit deden we samen met ARCADIS en NedGraphics. Vanuit die uitgangspositie zijn we in 2011 begonnen om te voldoen aan de BGT(IMGEO) vereiste. Meteen in 2011 zijn we al gestart met de eerste overleggen met onze verschillende buurbronhouders. Vanaf daar is het echter nog een lange weg geweest.”

Wilma Theunissen Projectleider - Gemeente Venray

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Actuele ontwikkelingen NedOmgeving

  • Webinar: maak al uw plannen waar met NedOmgeving

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap