Ook Gemeente Capelle aan den IJssel succesvol aangesloten op LV-BGT

05 januari 2016 in industrie Overheid

In november 2015 heeft de Gemeente Capelle aan den IJssel de laatste bestanden aan de LV-BGT geleverd en heeft daarmee de opbouw van de BGT afgerond.

Capelle aan den IJssel - Projectteam BGT.JPG

Op 17 december 2015 heeft de gemeente van Adrie Noorlander, transitieregisseur SVB-BGT, de BGT Proof oorkonde en een lekkere taart ontvangen. De opbouw van de BGT is volledig door eigen medewerkers van de gemeente uitgevoerd, naast de dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast is men zeer trots op de complimenten van andere bronhouders (Waterschap HHSK, buurgemeenten) en het SVB-BGT over de onderlinge samenwerking en de constructieve overleggen. Het was zeker geen sinecure en de gemeente verwacht bij de bijhouding nog de nodige aandacht en inspanning. Maar voor nu is de welbekende mijlpaal gehaald!

NedGraphics feliciteert de gemeente Capelle aan den IJssel met het behalen van deze belangrijke mijlpaal.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Uitnodiging webinar: NedGlobe - Gebruiksvriendelijk en krachtig GIS-viewer platform

  • Meer voorbereidingstijd invoering Omgevingswet

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap