Ook de gemeente Brunssum kiest voor NedOmgeving

23 december 2019 in industrie Overheid

Meer over NedOmgeving

NedOmgeving is gericht op het efficiënt opstellen en onderhouden van beleid en regelgeving voor de fysieke leefomgeving. Ook de gemeente Brunssum kiest voor deze totaaloplossing voor het vervaardigen, beheren en publiceren van digitale plannen.

De kenmerken (voordelen) van NedOmgeving:

Volwaardige Plantekstverwerker
De krachtige plantekstverwerker biedt alle basisfunctionaliteiten om planteksten te vervaardigen voor het omgevingsplan (door middel van wijzigingsbesluiten) conform de STOP-TPOD standaard.

Planteken-functionaliteit CAD
In NedOmgeving is een toegesneden verzameling CAD-tekenfuncties opgenomen, zodat met NedOmgeving het omgevingsplan getekend en aangepast kan worden.

Annotatie-dashboard
Het annotatie-dashboard is de schakel tussen de regeltekst en de plankaarten. Hiermee legt u eenvoudig de relatie tussen plantekst en de geometrie.

Koppelingen met toepasbare regels en VTH systemen
NedGraphics koppelt met iedere leverancier van toepasbare regels of VTH systemen indien nodig. Omdat hiervoor nog geen standaarden ontwikkeld zijn, zal dit maatwerk zijn.

Juridisch procesbeheer
In NedOmgeving wordt u door de verschillende fases van wijzigingsbesluiten heen geloodst.

Transitie-tooling
Met NedOmgeving kan de gemeente de transitie van de huidige situatie (beleid en regels) naar de nieuwe situatie ondersteunen door onder andere de BGT- en IMRO-plannen te hergebruiken.

Wilt u persoonlijk advies of meer informatie over NedOmgeving?

Stel een vraag Contact me

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Actuele ontwikkelingen NedOmgeving

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap