Oasen werkt met NedValidatie

24 oktober 2019 in industrie Infra

Oasen heeft haar ontwerpprocessen geoptimaliseerd, waarbij de ontwerpwerkzaamheden worden uitbesteed aan derden, zoals aannemers en ingenieursbureaus. Deze optimalisatie is reden voor een speciaal taartmoment, als dank voor de plezierige samenwerking en het gezamenlijk behaalde resultaat.

Oasen3.jpg

Er is een centrale omgeving geïmplementeerd, zijnde NedValidatie, waarmee middels een Webportaal geautomatiseerd de gehele uitgifte en inname proces van tekeningen, waarbij het valideren van de tekeningen bij ontvangst plaatsvindt.

In het proces bij Oasen worden de ontwerpen ook geautomatiseerd opgeslagen en beheerd in het tekeningbeheersysteem, zijnde Autodesk Vault, en SharePoint d.m.v. Cadac Organice Vault.

Met de inrichting van deze omgeving zijn de doelstellingen van Oasen behaald, een optimalisatie van de werkprocessen welke worden ondersteund door geautomatiseerde werkstromen.
Oasen heeft gekozen voor NedValidatie, waardoor Oasen zich volledig kan focussen op haar kernactiviteiten en samenwerking met haar opdrachtnemers.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Actuele ontwikkelingen NedOmgeving

  • Webinar: maak al uw plannen waar met NedOmgeving

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap